Luk

Troels Bech: Nedrykning er ubehageligt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjerg-træner Troels Bech er ked af klubbens nedrykning, men han roser spillerne for en helhjertet indsats mod Hobro.

Esbjerg er rykket ned i 1. division efter søndagens 1-2-nederlag til Hobro, og Troels Bech kunne dermed ikke redde vestjyderne i 3F Superligaen.

Cheftræneren er skuffet og mener, at det får store konsekvenser for klubben.

- Det betyder altid en kæmpe økonomisk forandring og en forandring i selvforståelsen, og det er uanset, at man har prøvet det nogle gange inden for de seneste år, siger Troels Bech.

- Det er ikke mig, der skal udtale mig om konsekvenserne på sigt, men jeg kan konstatere, at jeg endnu en gang er en del af en nedrykning, og det føles godt nok ubehageligt.

Esbjerg-træneren mener ikke, der var en finger at sætte på spillernes indstilling i kampen.

- På nogle måder lignede det lidt den sidste kamp. Vi spillede godt og var meget dominerende, og vi havde nogle ret store chancer til 2-0.

- Hobro bragte mere energi på banen og var mere upåvirkelige af målene, end vi var. Vi var ikke så afklarede i den måde, vi forsvarede på, som Hobro var.

- Spillerne leverede en helhjertet indsats. Det var ikke det hele, der var upåklageligt, og jeg har ikke haft mistanke om noget i forhold til de spillere på udgående kontrakter. Der blev arbejdet igennem, siger Troels Bech.

Nu venter der to kampe mere i Superligaen for Esbjerg, før den står på 1. division, og der skal stadig kæmpes for trøjen, fastslår han.

- Man må jo godt vise noget respekt, både for turneringen og for Esbjerg. Det er stadig os, der løber rundt med trøjerne i de to kampe, og klubben fortjener mere, end at man bare lægger sig ned. Så det kommer ikke til at ske, siger Troels Bech.

Esbjerg møder AC Horsens hjemme og Randers FC ude i de sidste to kampe.


Af Sara Margren
Fredag 10. juli