Luk

Troels Bech om FCK-job: Svært at forestille sig

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC København
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 2,90 3,60 2,25
Oddset 2,75 3,75 2,40
bet365 3,30 3,40 2,15

Troels Bech har svært ved at forestille sig, at han skal til FC København, og det har andre vist også, siger han.

FC København skal finde en ny cheftræner og sportsdirektør efter fyringen af Ståle Solbakken, og én af de mest rutinerede herrer herhjemme i den henseende er Troels Bech.

54-årige Troels Bech forestiller sig dog ikke, at han skal til FCK, siger han i programmet 'Offside' på TV3 Sport.

Han mente faktisk, at spørgsmålet omkring en rolle i FCK var mere eller mindre upassende.

- For det første skal man aldrig kommentere på et job, andre har. For det andet skal du aldrig nogensinde spørge om det. Prøv at spørge de andre - det må du aldrig spørge mig om, siger Troels Bech i 'Offside', inden han tilføjer:

- Men det er i øvrigt svært at forestille sig. Og i øvrigt tror jeg også, at jeg ikke er den eneste, der har svært ved at forestille sig det.

Troels Bech har senest været træner i Esbjerg, hvor han stoppede i sommer efter nedrykningen fra 3F Superligaen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

7 kommentarer

12'eren 07:33          
HGW 07:40          
FCK ville ellers få løst deres mediehåndtering med et fingerknips, hvis Bech kom til. Håber ikke, for nu hvor der hverken vises Benny Hill, Monty Python eller Black Adder, så er kaffedrikkende underholdning i bedste sendetid.
Lord Harrasmus 08:49          
Kæft Mads Laudrup er irriterende som studievært, og med garanti også som person.

Og nej, syntes faktisk ikke man kan kalde BIF den næststørste klub på Sjælland(For der havde han næsten sagt Danmark, hvilket jo også godt beskriver tankegangen hos sådan en person), da de tydeligvis gør det meget bedre end FCK.
AK78 08:52          
Troels Bech ville passe perfekt ind som ny sportsdirektør i FCK, han ville netop være den perfekte til at håndtere presset i en storklub fra både omgivelser og medier..
Noget andet er at jeg ikke tror på at det sker, til det vil jeg tro at han trods alt har for meget Vestegnen i sig stadigvæk.
Men man skal aldrig sige aldrig, vi har flere gange set at folk i fodbold branchen, spillere, trænerer og ledere, ikke har de samme følelser som fans har.
Vi så det med Kamil Wilchek, så alt kan ske.
Jeg vil så også sige at hvis Troels på et tidspunkt skal tilbage i branchen, så skal det nok ikke være i Danmark hvis han vil undgå at træde på nogles følelser, med alle de klubber han har repræsenterer..
Romeo Detlev 09:09          
Lille smule off topic. Det var interessant at se hvordan Bo fik svedetur over at skulle forklare sine jubelscener i Horsens. Det var tydeligt at han løj og lige så tydeligt at Troels ikke købte den....
ClausOB 09:51          
Har TV3 ikke de mest ubegavede kommentatorer og "eksperter" i Danmark? Og en studievært som Camilla Martin er jo en joke og fornærmelse mod alle fodboldfans. Kun når man ser CHL-kampe er der lidt format og kvalitet over TV3´s udsendelser når man f.eks. har Laudrup og Elkjær i studiet! Når man ser TV2 Sports kampe fra La Liga og Serie A er det altid med seriøse og vidende kommentatorer og ikke båthoveder som f.eks. Carsten Werge!
daddysalle 11:44          
Hvis man synes Kvist er arrogant hvad berettiger så mr. Arrogance him self!
Eneste forskel er måske at det for Bech ikke er en tillagt stil!
Lørdag 28. november
Fredag 27. november