Luk

Tuchel: Følte mig sikker på WBA-reaktion

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

FC Porto - Chelsea 0-2
Champions League Slutspil
32' 0-1 Mason Mount
85' 0-2 Ben Chilwell

Chelsea-træner Thomas Tuchel følte sig sikker på, at han ville få en reaktion mod FC Porto ovenpå weekendens nederlag mod West Bromwich Albion. 

Chelsea led et smerteligt nederlag i weekenden, da de på hjemmebane tabte med 2-5 til nedrykningskandidaterne West Bromwich Albion i Premier League.

Onsdag aften var der Champions League på menuen, og her gik det anderledes godt for det engelske mandskab, der vandt 2-0 på udebane mod FC Porto og dermed sikrede sig et godt udgangspunkt inden returkampen om en uge.

Det havde Chelsea-træner Thomas Tuchel også forventet af sit mandskab ovenpå det skuffende resultat i weekenden.

- Jeg var ret sikker på, at de ville levere en modreaktion på WBA-nederlaget. Jeg så en reaktion straks efter i omklædningsrummet og det samme dagen efter. Det var jeg ikke bekymret for. Vi var klar til at svare tilbage. Der vil altid være tilbageskridt i sport. Den største udfordring er at komme igen. 

- Vi har haft mange god resultater sammen, og så havde vi et nederlag sammen og en reaktion på det nederlag sammen. Det bringer os tættere sammen og øger tilliden til hinanden, siger Thomas Tuchel ifølge BBC.

Mason Mount og Ben Chilwell scorede målene for Chelsea.


Af Andreas Roesen
Lørdag 17. april
Fredag 16. april