Luk

Tuchel hylder AC: Stoler fuldstændig på ham

| Premier League | 26 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Chelsea
Premier League (30/10)
Oddset 8,65 4,80 1,38
bet365 9,00 4,75 1,36

Chelsea-manager Thomas Tuchel hylder Andreas Christensen, der dog i starten virkede lidt ramt på selvtilliden, siger han.

Andreas Christensen har været med til at føre Chelsea til fire clean sheets i de første fem Premier League-kampe, og danskeren får nu endnu mere ros af sin manager, Thomas Tuchel.

Tyskeren har fuld tillid til AC, der dog i starten virkede lidt ramt på selvtilliden, fortæller han.

- Andreas har været rigtig stærk siden dag ét. Han kan spille alle tre positioner i forsvaret, og han spiller med stor selvtillid, siger Tuchel ifølge Football.London.

- I starten havde jeg følelsen af, at han havde lidt svært ved at tro på sig selv og sætte sig selv igennem og stole på sin egen kvalitet, men han har alt, hvad vi har brug for i disse positioner.

- Vi stoler fuldstændig på ham, og han gør det rigtig, rigtig godt indtil videre, og det er alles mål, at han fortsætter sådan.

Andreas Christensen ventes at underskrive en kontraktforlængelse snarest.


Af Sara Margren

26 kommentarer

JesusChrist 10:18          
Han mangler lige det sidste som de to andre(Silva og Rudiger) har, med at sætte sig igennem fysisk og være målfarlig synes jeg
hollie 10:24          
Han er stadig langt bedre end sidstenævnte, og førstenævnte synger på sidste vers. Det forlyder AC kun kommer til at få 1mil om ugen på hans nye aftale. Det er godt nok ringe agentarbejde. En spiller på tilsvarende niveau, som Stones, har lige fået ny kontrakt til 2,5 mil om ugen.
MR. Buur 10:29          
AC har potentiale til at blive en verdensklasse spiller og så kan han spille på den defensive midt hvilket gør ham meget brugbar.

Med Tuchel kommer han til at udvikle sig endnu mere og med dette Chelsea hold så kommer han til at være på et hold der kan dominere PL og CL de næste mange år.. kan man ønske sig bedre steder at være? (udover Liverpool naturligvis)
JesusChrist 10:30          
Enig. Men hvis han får lagt det på han mangler, så bliver han verdensklasse, og der er han ikke endnu. Man kan sige hvad man vil om Rudiger, men man slår sig på ham. Det synes jeg vil klæde AC, selvom det selvfølgelig ikke betyder at han skal lægge hele sin spillestil om og blive en ny Pepe. Han har jo også et kongeskud, hvilket vi så under EM, så han burde lave lidt flere mål. Men han er stadig ung, og han bliver vel bare bedre og bedre
MesutCazorla 10:38          
Efter min mening er det hverken et kriterie, at man, som forsvarsspiller, skal være målfarlig eller én man slår sig på, for at kunne være verdensklasse. Jeg forstår dog godt, hvad der menes med det sidste, da lidt ekstra hårdhed nok ikke ville skade ham, men jeg synes han har udviklet en spillestil, der egentlig ikke kræver alverdens hårdhed; han undgår slåskampene med angriberne, ved blot at være klogere, samt hurtigere i tanke og handling, end dem han står over for. Som han har præsteret det seneste års tid, mener jeg bestemt godt man kan tillade sig at kalde ham verdensklasse.
mouser667 10:49          
AC er elegant. Rudiger er ´bare´ en spiller, man slår sig på. Sjældent en forsvarsspiller besidder begge dele. Der findes selvfølgelig undtagelser; Ramos, Puyol ect.
I mine øjne, er Rudiger mere hen ad Pepe, hvilket ikke er et positivt karaktertræk i min bog..
Will 10:57          
@ hollie
Han er stadig langt bedre end sidstenævnte
AC er langt bedre end Rüdiger?
Torsdag 28. oktober