Luk

Tuchel: Lukaku er fantastisk - men ikke min

| International | 3 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Manchester City
Premier League (25/09)
Oddset 2,65 3,25 2,75
bet365 2,62 3,20 2,75

Chelsea sættes kraftigt i forbindelse med Inters Romelu Lukaku, og selv om Chelsea-træner Thomas Tuchel kalder Lukaku for en fantastisk spiller, er han ikke meget for at tale om belgieren.

Onsdag har rygterne om et muligt Chelsea-skifte for Inter-stjernen Romelu Lukaku taget til, og efter Chelseas 2-2-testkamp mod Spurs blev The Blues' tyske cheftræner forholdt rygterne.

Thomas Tuchel er ikke meget for at udtale sig om den målfarlige belgier, men han vil dog gerne erkende, at Lukaku er en fantastisk spiller.

- Jeg vil ikke tale om spillere, som ikke er i min trup. Han er en fantastisk spiller, men han er Inter-spiller, siger Tuchel ifølge Express og tilføjer så adspurgt, efter rygter har beskrevet, at Lukaku selv har bedt Inter om at acceptere et bud fra Chelsea:

- Jeg vil ikke tale om ham i denne situation. Alle vil jo gerne være en del af min trup. Man kan forestille sig, at mange godt gad at være her, men det kommer vi ikke til at snakke om.

Tuchel indrømmer dog, at Chelsea godt kan bruge en angriber, som kan spille med ryggen til målet, efter klubben har sagt farvel til Olivier Giroud.

- Men Girouds afgang kunne vi godt bruge en spiller, der kan spille med ryggen til målet, hvilket betyder, vi kan tilføje en mere direkte spil.

- Sådan en profil kunne vi godt bruge, for det har vi ikke, men ikke for enhver pris eller på grund af panik, siger Chelsea-træneren, der understreger, at han ikke vil kommentere på navne, fordi han ikke selv bryder sig om, at andre trænere gør det.


Af Jonas Dalgård
Fredag 24. september