Luk

Tuchel om Kanté: Svært at tro hvor god han er

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Chelsea 0-3
Premier League
49' 0-1 Thiago Silva
57' 0-2 N'Golo Kanté
90' 0-3 Antonio Rüdiger

N'Golo Kanté havde afgørende betydning for kampens udfald, da han kom på banen mod Tottenham, og efterfølgende får han store roser af Thomas Tuchel.

Der kan ikke herske den store tvivl om, at Chelsea-midtbanen N'Golo Kanté er en talentfuld fodboldspiller.

Og særligt ikke efter søndagens Chelsea-kamp mod Tottenham, hvor Kanté kom ind i pausen og i den grad ændrede tingenes tilstand for et haltende Chelsea-mandskab, hvor han med masser af erobringer, god distribuering og tilmed et mål var med til at gøre 0-0 til 3-0.

Efter kampen hyldes han af Thomas Tuchel.

- Hvis man har N'Golo, så har man noget, som alle leder efter. Man har alt, hvad man har brug for på en midtbane i forhold til arbejdsindsats, intensitet, bolderobringer, gode detaljer både med og uden bolden, driblinger, drive og selv et mål i dag (søndag, red.), siger Tuchel ifølge Sky Sports og tilføjer:

- Jeg ser det hver dag til træning, og det er svært at tro, hvor god han er. Lav ikke den fejl og reducer ham til, at han kun erobrer bolde. Han spiller forrygende i alle de possession-spil, vi spiller til træning. Han er en unik fyr, og vi var stærke på midtbanen i anden halvleg med ham, Jorginho og Mateo Kovacic.

I søndagens kamp erstattede Kanté Chelseas Mason Mount.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober