Luk

Tuchel om Rüdiger: Ingen grund til at skifte

| Chelsea | 7 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Manchester United
Premier League (28/11)
Oddset 1,58 4,20 5,60
bet365 1,55 4,00 6,00

Chelsea-træner Thomas Tuchel har svært ved at se, hvorfor Antonio Rüdiger skulle have interesse i at forlade klubben, når forsvarerens kontrakt udløber efter sæsonen.

Tyske Antonio Rüdiger har været en stærk mand i Chelseas forsvar, siden han i 2017 skiftede til klubben fra italienske Roma.

I denne sæson har forsvareren taget hul på det sidste år af sin kontrakt med Champions League-mestrene, men selvom kontraktudløbet nærmer sig med hastige skridt, så vækker det ikke umiddelbart bekymring hos Chelsea-træner Thomas Tuchel.

- Jeg tror, Antonio har det rigtig godt i Chelsea. Han nyder respekt fra holdkammeraterne, han har en vigtig rolle på holdet, og det er fortjent, for han leverer.

- Han får stor støtte fra fansene, han spiller i en stor klub i den stærkeste liga i Europa, så der er ikke mange grunde til at skifte væk.

- Men det (kontraktforlængelsen, red.) er i gode hænder, så jeg er rolig og afslappet, og det, der skal ske, vil ske, siger Thomas Tuchel ifølge Sky Sports.

28-årige Antonio Rüdiger og resten af Chelsea-holdet har hentet 10 point i de første fire kampe af den nye Premier League-sæson.

Søndag skal klubben møde Tottenham på udebane i 5. runde.


Af Krister Olsen

7 kommentarer

deutsche 00:18          
Hmmmm
Vince71 00:56          
Håber den kommer på plads. Rüdiger har siden Tuchels ankomst været en kæmpe profil i Chelsea og været blandt de bedste CBs både i PL og CL. Ikke underligt der sidder nogle store klubber og holder øje med hans kontrakt situation.

Det ser ud til at ACs kontrakt er på plads, så mangler vi bare den sidste.
Ljoninho 02:48          
Læser flere Chelsea fans ikke ønsker man forlænger med ham på diverse sociale medier!

Det forstår jeg simpelthen intet af - Han er ekstremt toneangivende i den defensiv der under Tuchel, har virket tæt på uigennemtrængelig til tider!

Og så er han ikke bange for, at høste igennem - Dem er der ufatteligt få af i PL nu om dage! Og de typer er ganske enkelt savnet i diverse defensiver - Der er alt for mange "pæne" boldflytter drenge rundt omkring!
Tropico 03:19          
Chelsea-træner Thomas Tuchel har svært ved at se, hvorfor Antonio Rüdiger skulle have interesse i at forlade klubben, når forsvarerens kontrakt udløber efter sæsonen
Well, hvis den udløber ville han vel gerne være interesseret i et skifte, medmindre han vil pensioneres eller være klubløs?
Vince71 04:17          
@Ljoninho

Man skal passe på med at lægge for meget i nogle af de fans reaktioner som kommer online. Nogle reagerer ret voldsomt på de ting som de læser. Specielt når en spiller får tilbudt en kontrakt og han eftersigende vil have mere, hvilket er fuldt forståeligt. Men det er ikke alle som ser tingene fra spillerens perspektiv. Desværre så bliver disse meninger ofte fremlagt på Chelsea og news sider som om at det er den generelle mening hos fans, men i virkeligheden er det bare en håndfuld tweets man lige har plukket til en artikel..
Slettet(231857212009) 06:08          
Har stadig til gode at se en Chelsea fan her på bold som vil af med ham.
loke2300 09:38          
Chelsea fans har vi nogen af dem her?
Søndag 28. november
Lørdag 27. november