Luk

Tuchel presser AC: Nu skal han skrive under

| Premier League | 90 kommentarer

Infoboks

Brighton - Chelsea
Premier League (18/01)
Oddset 4,70 3,65 1,77
bet365 4,75 3,75 1,72

Thomas Tuchel lægger ikke skjul på, at Andreas Christensen sidder ude for Chelsea, fordi han endnu ikke har skrevet under på en forlængelse. Tuchel vil have danskeren til at forpligte sig.

Andreas Christensen har endnu ikke skrevet under på en kontraktforlængelse med Chelsea, og det er årsagen til, at han ikke har været på banen i Chelseas seneste tre kampe.

Så klar er meldingen fra Chelsea-træner Thomas Tuchel nu, efter der angiveligt længe har været enighed om at fortsætte samarbejdet, uden Andreas Christensen dog har fået sat sin underskrift på kontrakten.

Den tyske Chelsea-træner håber, at Christensen snart forpligter sig, så de kan fortsætte fremgangen. Han afviser, ifølge The Guardian, at han kan skade forhandlingerne ved ikke at lade Christensen spille.

- Nej, det modsatte. Vi har det håb, at det har en lille smule effekt på kontraktsituationen. Min forståelse var, at det var et spørgsmål om en meget lille tidsperiode, før vi havde godt nyt.

- Som jeg har forstået det, så vil klubben, træneren og spilleren det samme: at han bliver. Derfor har vi brug for at få forpligtelsen, og så kan vi fortsætte, siger Tuchel tirsdag og tilføjer:

- Jeg har ikke nogen gode nyheder (lige nu, red.). Det var min opfattelse for et par uger siden, at Andreas vil det samme som mig, at han vil det samme som klubben, og derfor var det for mig ikke noget problem, da alle ville det samme, så vidt jeg forstod. Men nu har vi ventet i lang tid på at få en bekræftelse.

- Nu er det op til Andreas at handle. Han må gøre, som han gør på banen. Han må walk the talk, for han siger til os, at han elsker Chelsea. Han siger, at han vil blive, fordi han er en stor del af klubben.

- Jeg synes, han er et perfekt fit og han er ikke færdig her. Hans karriere her er på ingen måde færdig. Men som jeg sagde. Nu er den på ham. Vi vil have hans forpligtelse, og den får vi forhåbentligt.

25-årige Andreas Christensen har været på kontrakt i Chelsea, siden han skiftede fra Brøndby i 2012. Han startede i klubbens ungdomsafdeling og blev så lejet ud, da han blev seniorspiller.

Han røg til Borussia Mönchengladbach i to år, og siden har han spillet i alt 140 kampe for Chelseas førstehold.

Hans kontrakt med Chelsea står lige nu til udløb til sommer.


Af Jonas Dalgård

90 kommentarer

Tropico 23:59          
- Nej, det modsatte. Vi har det håb, at det har en lille smule effekt på kontraktsituationen. Min forståelse var, at det var et spørgsmål om en meget lille tidsperiode, før vi havde godt nyt.
Kontrakten forpligter vel ikke længere, end den er bundet til? Den dag det bliver ulovligt for klubber at smide folk på bænken, fordi de ikke ønsker, at spillere skal fuldføre deres kontrakter, så bliver fodbold en sundere verden.
KiksetIndspark 00:04          
Fornuftigt af Tuchel. Og fedt han siger det til pressen, som det er.
YNWA"96" 00:14          
Den regel gælder så åbenbart ikke for Rudiger …..
Bobby Wrenøe 00:15          
Skønt med lidt offentligt anerkendt afpresning. Og så brugere som synes det er fedt - lækkert

Her AC - et fint lille kontrakt tilbud til dig. Du er pt vores bedste, den med mest holdbarhed og vi vil rigtig gerne have du skriver fire år ..

Men du får selvfølgelig ikke lige så meget som de andre.

Og hvis du ikke skriver under så spiller du da ikke - nååh ville du gerne til VM??

Fed forhandling - tak Tuchel - og dem som synes det er løsningen. Kom så Mulle - du vil jo gerne ha din rokoko pude
Lb1991 00:16          
Helt enig med Tuchel her, jeg kan ikke se der burde noget galt i at smide AC på bænken eller ud at truppen, når han ikke vil forlænge sin kontrakt eller har givet svar på om han vil forlænge eller ej!
Kuglelyn 00:22          
Fornuftigt af Tuchel. Og fedt han siger det til pressen, som det er.
Men han siger det jo ikke som det er: Vi har tilbudt AC en kontrakt, der fastholder ham som en af truppens lavest lønnede, på trods af at han er en vigtig spiller.

Take it or leave it, ellers elsker du ikke Chelsea… sikke noget BS.
Tidligerebruger 00:29          
Fuck ham Tuchel.

Den verden er sindssyg. Abnormt mange i omløb. Og ingen anstændighed.
Mandag 17. januar