Luk

Tuchel: Real havde intet i første halvleg

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Chelsea 1-1
Champions League Slutspil
14' 0-1 Christian Pulisic
29' 1-1 Karim Benzema

Real Madrid havde intet at komme med i første halvleg, mener Chelsea-manager Thomas Tuchel, der er skuffet over 1-1.

Chelsea var glimrende i første halvleg af kampen mod Real Madrid, men formåede ikke at udnytte takterne, hvorfor opgøret endte 1-1.

Anden halvleg var da også en meget jævnbyrdig og taktisk affære, mener Chelsea-manager Thomas Tuchel, der var godt tilfreds med første halvleg.

- Vi startede kampen virkelig godt med masser af mod og kvalitet. Vi fortjente at være foran ved pausen, for vi havde chancerne, siger Tuchel til BT Sport.

- Desværre scorede de på en dødbold, og ellers havde de intet andet. Vi tillod dem ingen chancer. Derfor var stillingen ved pausen skuffende.

- Anden halvleg var meget taktisk, og man kunne mærke, at vi var lidt trætte. Vi må leve med 1-1, siger Tuchel.

Returkampen på Stamford Bridge spilles på onsdag.


Af Sara Margren

7 kommentarer

Slettet(262034210205) 00:14          
Det er ikke helt skidt når man er skuffet over kun at få 1-1 på udebane i en Champions League semi finale imod Real Madrid.

Vi tager dem på Broen!
Aarhus-Zapp 00:21          
Tog han lige en lur det sidste kvarter af første halvleg? Real sad tungt på den del. Ja, den første halve time var de klart bedst.
mmahen1962@hotmail.com 00:38          
Aarhus-Zapp

så 15 min repræsenterer resten af kampen? chelsea spilede bedst, og havde langt større chancer, og opspil til chancer. bare en skam de brænder alt hvad de rører ved.
Aarhus-Zapp 00:43          
Overskriften siger, at Real intet havde i første halvleg...
RasLas1997 02:15          
Intet er måske overdrevet i og med, at Benzema også havde stolpeskuddet udover målet, han scorede. Chelsea var klart bedst, men at Real intet havde er nok ikke helt sandt.
Mowin 11:00          
Hvis Chelsea var gået til pausen foran med 2 eller 3 havde det ikke været ufortjent, at Real scorer på en dødbold hvor Chelsea lige sover lidt gør jo ikke, at Real havde noget alligevel.
Stolpe skuddet kom ud af det blå, det var jo ikke rigtigt en chance, han prøver et stykke udefra fordi de ikke kan kombinere sig igennem, men Benzema er en virkeligt farlig angriber som ikke skal have mange meter før han er meget farlig, men vil stadig ikke mene at Real havde noget i 1 halveg trods et mål og et stolpeskud.
Sizzco 16:04          
Kloge folk :D
Søndag 16. maj