Luk

Tuchel tog Saul ud: Han skabte Villa-chancer

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Aston Villa 3-0
Premier League
15' 1-0 Romelu Lukaku
49' 2-0 Mateo Kovacic
90' 3-0 Romelu Lukaku

Chelsea-træner Thomas Tuchel skiftede debutanten Saul ud i pausen, fordi han lavede fejl, der skabte halve chancer til Aston Villa. 

I 11. time af transfervinduet lykkedes det for Chelsea at lande en handel med Atletico Madrid, der sendte Saul fra den spanske til den engelske hovedstad. 

Lørdag aften debuterede midtbanespilleren i 3-0-sejren over Aston Villa, hvor den 26-årige midtbanespiller dog blev pillet ud i pausen, da han havde lavet noget store fejl ifølge cheftræner Thomas Tuchel.

- Jeg havde følelsen af, at han kæmpede med det. Der var nogle store fejl, pasningsfejl, og han kæmpede med intensiteten. Du kunne se, at han ikke havde fuldstændigt tilpasset sig endnu. 

- Det er fuldstændigt mit ansvar. Jeg havde følelsen af, at han kunne gå direkte ind for os og spille på det her niveau. Jeg tænkte, at det var bedre at tage ham ud, men det ændrer ikke på, hvordan jeg ser ham. 

- Det er altid svært (om man skal skifte, red.). Du kan gøre det eller lade vær. Jeg har fortalt ham, at det var mit ansvar, at det ikke lykkedes. Han kæmpede lidt med det og skabte nogle halve chancer til Aston Villa, siger Thomas Tuchel til Sky Sports. 

To scoringer af Romelu Lukaku og en enkelt kasse af Mateo Kovacic sikrede sejren.


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

Manis 08:54          
Selvom La Liga er en af de bedste ligaer i Europa er der stadig et spring op til Premier League. Jeg tror dog, at Saul med tiden nok skal nå op på det niveau det kræver for at klare sig i PL.
KimTrondheim 09:16          
Ingen tvil om at PL er mer intenst enn La Liga ja. Men hvis Saul takler all løpingen og de knallharde rugby-taklingene, har han jo kvaliteten. Sånn er det ofte i en ny liga. Hazard briljerte i PL, men i Spania, med et ørlite høyere nivå, har han slitt med å tilpasse seg. Men Hazard vil nok også lykkes. Hvis ikke ender han vel i PL igjen, som han er vant med. Ny liga, same story, vi har sett det før.
Chelsea93 11:09          
Manden er heller ikke tænkt en startsplads. Han skal afløse Kante og Jorginho. Føler også Kovaciv er foran ham, især efter den præstation i går. Men rigtig fin trupspiller, han skal bare lige vende sig til tempoet!
BryanFury 11:25          
Hazard briljerte i PL, men i Spania, med et ørlite høyere nivå, har han slitt med å tilpasse seg.
Hazard har været elendig fordi han ikke engang kan holde sin form ved lige, det har intet med niveauet i ligaen at gøre.

Ot: tydeligt at saul var udfordret på tempoet, men det undrer vel ingen. Tingene går bare langt hurtigere og på et højere niveau i England.
SlattenPatten 11:53          
Desuden har han spillet Venstre back i evigheder under Simone i Madrid. Så alt i alt er der stor tilvænning han skal igennem. Baby skridt og så er jeg fortrøstningsfuld på sigt.
sacrabosco 12:26          
Mon ikke en spansk landsholdsspiller kan klare sig de fleste steder, herunder i PL, som generelt tales op, somom enhver anden liga skulle være en anden verden? Rigtigt nok falder stjerner derfra jo igennem, når de kommer til feks la liga - hvorfor mon, kan man spørge. For Saul handler det naturligvis ikke mindst om det enkle og helt gængse, at han skal finde sine fødder på et nyt hold (efter at have spillet i Atletico i 200 år) i en anden liga, med nye holdkammerater, i en ny kultur. Den slags tager altid tid. Om det lykkes, får vi at se. Uden tvivl er manden jo en dygtig spiller, som i årevis har bevist sig på topniveau. Hans nye træner skal så osse bevise, at han er dygtig til at integrere ham på holdet - dvs at han selv er så dygtig som han synes at være. Der skal som bekendt to til en tango.
voldstiv 14:09          
Hold nu op med at spillere har sværere ved og tilpasse sig den engelske liga frem for andre pga niveauet er alt for højt. De spiller meget direkte I et højt tempo i England med meget fysik. I Italien er det mere taktisk og fysisk. Spansk fodbold er mere teknisk og explosivt i korte sekvenser.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober