Luk

Tuchel: Ved ikke hvorfor Mendy har det svært

| Premier League | 18 kommentarer

Infoboks

Brighton - Chelsea
Premier League (18/01)
Oddset 4,70 3,65 1,77
bet365 5,00 3,80 1,70

Thomas Tuchel mener, at målmand Edouard Mendy er inde i en svær periode, hvor han er ramt på selvtilliden, men træneren kender ikke helt årsagen.

Chelsea-målmanden Edouard Mendy var lørdag involveret i to af West Hams tre mål i Chelseas 2-3-nederlag til London-rivalerne.

Ved det ene mål fik Mendy en presset aflevering, men valgte at holde i bolden i stedet for at cleare den, og det endte med, at han begik straffespark, inden han ved 2-3-målet blev passeret ved forreste stang på et indlæg.

Efter kampen erkender Chelsea-træner Thomas Tuchel, at Mendys selvtillid ikke er helt i top.

- 'Edou' døjer med en svær periode. Jeg ved ikke helt præcist hvorfor, men det lader til, at han har mistet lidt af sin selvtillid, siger Tuchel ifølge Standard og fortsætter:

- Okay, hans beslutning var ikke på det højeste niveau ved det første mål, men vi satte ham også i en meget akavet situation.

- Han kunne havde reddet situationen, men det gjorde han ikke. Vi er langt, langt fra at skyde skylden på nogen, men vi er nødt til at indrømme, at vi laver for mange vigtige fejl for tiden. Det kostede os sejren mod Manchester United og også mod West Ham.

29-årige Mendy kom til Chelsea fra Rennes i 2020 og har siden slået rekordindkøbet Kepa Arrizabalaga af pinden som førstekeeper i Chelsea.

Chelsea blev lørdag passeret af både Liverpool og Manchester City i Premier League-tabellen.

City fører rækken med 35 point, Liverpool har 34 og Chelsea har 33 point.


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

The foundation 12:52          
Har han haft en svær periode? Er med på han skulle have clearet den ved straffet, men Jorgino lavet også en dårlig aflevering, ok. Men det sidste mål ser jeg ikke som et drop, det havde været en vanvittig redning, havde han taget den. Det var et af de der freaky sjældne mål.
Islandboy 12:56          
Det sidste mål må aldrig gå ind og gør det heller ikke for andre keepere, Det var simpelthen ringe placering og redningsforsøg. Dæk altid første stolpe!!
porkheimer 12:57          
Det var da to åbenlyse drop. På det niveau kan man ikke kalde det andet.
The foundation 12:59          
@island: bliver den rettet af Loftus, eller stryger den lige i mål direkte? Syntes det var svært at se på Tv umiddelbart. Og har han ellers haft dårlige kampe på det seneste? Har ikke set Chelsea spille.
Leeds Utd. 13:04          
Jeg tror den bliver rettet af, og målmanden reagerer noget sent. Det første mål er en stor målmandsfejl.
Jeg har til gengæld set ham spille fantastiske kampe for Chelsea, så en god spiller som er nede i en downperiode, men givet kommer op igen.
Islandboy 13:14          
Den går i mål direkte men uanset, er det et drop. Det sker ikke for andre topkeepere at sådan et indlæg går i mål ved første stolpe
Slettet(371811220901) 13:14          
mon ikke mendy vender den igen.
Søndag 16. januar