Luk

Tullberg om Kaastrup: Har haft blandet succes

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Altach - Dortmund
Træningskamp (12/08)
bet365 17,00 10,00 1,07

Magnus Kaastrup har haft blandet succes i sin tid i Dortmund, fortæller Mike Tullberg, som har været hans træner på andetholdet. Tullberg vurderer, at Kaastrups potentiale er til et gennembrud i det rette miljø.

Da Mike Tullberg i sommer overtog Dortmunds andethold, tog han den unge AGF-spiller Magnus Kaastrup med sig, fordi han havde holdt øje med ham, og fordi han ville se, hvad Kaastrup kunne i det setup, der er på andetholdet i en storklub.

Mike Tullberg sagde i september sidste år, at Magnus Kaastrup har vanvittig x-factor og et meget højt topniveau – og den opfattelse er han sådan set stadig af.

Men det hele har ikke været en dans på roser for den nu 19-årige dribler.

- Jeg tror, det har været et spændende år for ham. Der har været både op- og nedture. Magnus har spillet cirka halvdelen af kampene fra start, og det har været med blandet succes, siger Mike Tullberg til bold.dk og understreger, at han tror på Kaastrup.

- Uanset hvad der sker, så er jeg sikker på, at han nok skal få et gennembrud på et tidspunkt. Han har stadig vanvittig x-factor, men det, der er vigtigt, er, at han over længere tid bliver i stand til at sætte det sammen i kamp og ikke kun til træning. Potentialet til at blive rigtig dygtig er der.

Kaastrup har fortalt bold.dk, at han har mærket, at der er i Tyskland er stor indbyrdes respekt mellem folk, og han har lært at skrue lidt ned for den side af sig selv, der betyder, at han indimellem taler, før han tænker.

- Jeg ved ikke, om jeg kan mærke det, for når han brokker sig, så kommer det som regel ud på dansk, så jeg forstår det jo godt, siger Mike Tullberg med et grin og medgiver, at Kaastrup er en skæv karakter.

- Man skal ikke være bange for at arbejde med folk, der er lidt skæve i deres personlighed. Selvfølgelig er der ting, der skal overholdes, men det er kun spændende, at han har en lidt skæv eksistens, siger Tullberg og slår fast, at Kaastrup har haft godt af året i Tyskland.

- Jeg fortyder i hvert fald ikke, at vi tog ham herned, og jeg er sikker på, at Magnus i det rigtige miljø kan blive rigtig dygtig, siger Mike Tullberg, som forholder sig til, at Kaastrup har en kontrakt i AGF, han skal hjem at passe.

Magnus Kaastrups kontrakt i AGF løber frem til udgangen af 2020.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 11. august