Luk

Tunesien slog Madagascar og er i semifinalen

| African Nations | 0 kommentarer

Infoboks

Madagaskar - Tunesien 0-3
Africa Cup of Nations Kvartfinaler
52' 0-1 Ferjani Sassi
60' 0-2 Youssef Msakni
90' 0-3 Naim Sliti

På en flot anden halvleg sikrede Tunesien sig en 3-0-sejr over Madagascar i kvartfinalen og er derfor klar til semifinalen ved African Cup of Nations.

Madagascar og Tunesiaen skulle torsdag aften kæmpe om retten til at møde Senegal i semifinalen ved Africa Cup of Nations.

Tuneserne satte sig forholdsvis hurtigt på opgøret og skabte klart det største chancer i første halvleg.

Det lykkedes dog ikke de to hold at komme på tavlen inden pausen, og derfor var alt lige forud for de sidste 45 minutter.

I anden halvleg fik Tunesien dog lynhurtigt målnettet til at blafre, men Wahbi Khazris scoring blev annulleret for offside.

Fem minutter senere var bolden endnu en gang i Madagascars mål, og denne gang fik målet lov at stå. Ferjani Sassi var det, der ved hjælp af en lille afretning sparkede Tunesien i front fra kanten af feltet.

2-0 blev det otte minutter senere, da en hårdt presset Youssef Msakni formåede at sparke en returbold i nettet, og så kunne tuneserne dufte semifinalen.

Det lykkedes aldrig for alvor Madagascar at skabe åbne målchancer, og derfor kunne Tunesien i overtiden lukke til slutresultatet 3-0 på mål af indskiftede Naim Sliti.

Det betyder, at Tunesien og Senegal mødes i den ene semifinale, mens den anden står mellem Nigeria og Algeriet.

Begge semifinaler ved African Cup of Nations spilles søndag aften.


Af Martin Schmidt
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober