Luk

TV2 viser U21-landsholdets jagt på EM

| EM U21 | 6 kommentarer

Infoboks

TV2 har sikret sig rettighederne til at vise U21-landsholdets kvalifikationskampe mod EM-slutrunden i 2023.

Hvis man fremover vil følge det danske U21-landshold, så skal have mulighed for at tilgå TV2's platforme. 

Tv-stationen har nemlig sikret sig rettighederne til U21-landsholdets kvalifikationskampe, hvor landsholdet skal jagte en plads til EM-slutrunden i 2023, meddeler TV2 torsdag.

Og det er en nyhed, som glæder TV2-sportchef Frederik Laursen.

- U21-landsholdet fungerer som en fødekæde, der i de kommende år vil levere stærke profiler til det A-landshold, som TV 2 kommer til at dække tæt, når vores seksårige rettighedsaftale træder i kraft i sommeren 2022. 

- I det lys er det helt naturligt for os at styrke dækningen af U21-landsholdet, der gennem flere år har leveret store præstationer på den internationale scene. Vi glæder os meget til at vise Danmarks U21-profiler frem på vores platforme, udtaler Frederik Laursen til TV2.

Det danske U21-landshold indleder kvalifikationen mod Kasakhstan den 7. september.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

A E Neuman 18:17          
Selvfølgelig ingen grund til at skrive hvem de ellers er i pulje med - hvis det skulle interessere en læser kan han jo bare selv slå lortet op....
fetaehhgodt 18:43          
Dejligt A landsholdets og U 21 holdetskampe kommer tilbage til de landsdækkende kanaler.

For virkeligt beskæmmende at kun få har kunnet se dem. Og deraf medført lille interesse for landsholdet, i en periode på mange år.
Når det er sagt, så bliver det ikke sikkert med meget mindre optakt end det os der har kunnet følge dem førhen. Nogle kritiserer og syntes en optakt på 4-5 timer før kampstart er for meget. Jo men de kunne jo se noget andet imens tænker jeg. Dem der brænder for landsholdsfodbold har nydt de mange timers før og efter en landskamp. Det bliver der så ikke noget af når TV2 overtager det.

Til gengæld glædeligt at så godt som alle nu kan se kampene. Det vil helt sikkert medføre endnu større interesse for landsholdet.
friskfyr32 20:41          
TV2 er en betalingskanal, og selv hvis det ikke var, så tror jeg ikke du skal regne med at u21 bliver vist på hovedkanalen.

Og derudover... DR havde dem indtil nu. Hvis du ikke vidste det, er det da svært at tage din kommentar seriøs.
VAR-jatak 21:15          
Det lander vel på Sport-X som meget af det andet interessante sport på TV2 - betalingskanalen - mens TV2-sport efterhånden mest viser genudsendelser - så …….
fetaehhgodt 22:59          
Nu handlede hele mit indlæg om A landsholdet. Men ved det var forkert som indledning at bruge U 21 holdet her.

Vedrørende TV2 er en betalingskanal. Jovist men det er alle kanaler da ? Du får da heller ikke DR gratis.

Forskellen mellem TV2 og DR og så de andre udbydere, er at førstnævnte er landsdækkende, og stor del af befolkningen kan se dem.
Batistuta4ever 04:32          
Det er så fucking ærgeligt, DR2s dækning var fin. Fuck Mette Broch og hendes nedskæringer i dr. TV2 burde ikke få en krone i medie støtte.
Søndag 25. juli