Luk

TV3 Sport beklager pokaldrilleri mod Brøndby

| 3F Superliga | 34 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF 1-0
Superligaen Mesterskabsspil
19' 1-0 Sory Kaba

En medarbejder hos TV3 Sport havde klistret et stykke tape på DM-pokalen for at pointere, at Brøndby ikke har vundet guld siden 2005, hvilket tv-stationen beklager.

I optakten til mandagens storkamp mellem FC Midtjylland og Brøndby blev der vist billeder af DM-pokalen i lobbyen på MCH Arena, og herpå var der klistret et rødt stykke tape.

Det var gjort for at markere, at Brøndbys seneste mesterskab var i 2005, hvilket blev tolket som drilleri af FC Midtjylland, men dagen derpå oplyser TV3 Sport, at det ikke var FCM, men derimod en af tv-stationens produktionsfolk, der havde klistret det på.

- Det var en fin og sjov gimmick af FCM at byde Brøndby velkommen i Herning ved at stille DM-pokalen frem, og derfor tog vi det også op som en del af vores optakt, da vi blev opmærksomme på det. 

- Men det er selvfølgelig ikke i orden, at TV3 Sport ender med at være ansvarlige for at twiste gimmicken yderligere. Det bærer TV3 Sport ansvaret for, og det beklager vi, skriver TV3 Sport i en artikel på egen hjemmeside.

FC Midtjylland vandt kampen med 1-0 og overtog således førstepladsen i mesterskabsspillet med et enkelt point ned til Brøndby.


Af Martin Schmidt

34 kommentarer

matias04 12:28          
Så er det vel heller ikke værre.
Hardcore_krabbe 12:49          
Ingen grund til at "vælge" side for en tv station op til en kamp - havde fcm gjort det var det helt ok, men dårlig stil at medarbejderen
qanatoli 12:49          
Drilleriet nej. Men det er journalistisk dybt bekymrende lige at give historien en drejning...
bruger 172751 12:53          
Det er da sjovt kom nu lidt, hvis der er nogen der er blevet krænket, så må de simpelthentage sig sammen! Og TV3Sport så få da hård på brystet, er I virkelige bange og frygtsomme, at I ikke tør lad den stå.
Fodbold i Danmark er blevet ligesom at tage til banko eller Djurs Sommerland, der er immervæk ikke meget krig og passion tilbage.
mikkelcp 12:57          
Forklar lige hvorfor et rødt stykke tape er drillende overfor Brøndby?
XSDU 12:58          
Ingen grund til at "vælge" side for en tv station op til en kamp - havde fcm gjort det var det helt ok, men dårlig stil at medarbejderen
Det er nemlig lige nøjagtig pointen.

Det havde været super, hvis en medarbejder i FCM havde gjort det. Nu nærmer det sig en fyring grundet manglende objektivitet.

Nu ligner det at man er i lommen på FCM, og man kan stille spørgsmålstegn ved stationens objektivitet og kritiske sans.

Det er naturligvis ikke tilfældet generelt, som jeg oplever det. Men det er stadig et ualmindeligt uheldigt signal at sende, ved den handling.
MadsThomsen 13:16          
Det mest tåbelige ved det er da, at Viasat åbenbart ikke var for fine til at gøre til en "FCM-gimmick" i deres dækning, som så medførte en række ret sure reaktioner overfor FCM på sociale medier osv. Det var også FCM der henvendte sig til Viasat, for at få sat tingene på plads. De virker til tider en anelse amatøragtige på Viasat.
Tirsdag 20. april