LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Tverskov vil fortsætte på midtbanen

| Superligaen | 1 kommentar
Tverskov vil fortsætte på midtbanen
Foto: Getty Images
Jeppe Tverskov håber, at han skal fortsætte på OB's centrale midtbane i de kommende kampe efter den seneste gode periode.

OB slog søndag Randers med 3-0 og cementerede dermed sin plads i næste sæsons Superliga, og både resultatet og til dels også spillet var tilfredsstillende, mener Jeppe Tverskov.

- Vi vinder kampen, fordi vi får sparket vores chancer ind. Snakken går dog lidt på, at spillet bliver domineret for lidt i første halvleg.

- Efter andet og tredje mål kommer vi dog ud og får nogle længere angreb, så vi får slidt dem en anelse mere, og dermed kom der nogle større huller i deres hold, siger Tverskov til ob.dk.

Tverskov var igen rykket frem på den centrale midtbane, og her håber han at fortsætte.

- Vi har spillet godt de tre seneste kampe, så jeg håber, at jeg kan spille central midtbanespiller de kommende kampe.

- Hvis vi vinder de næste tre kampe, så kommer vi ind i de afgørende kampe med en god følelse. Man føler, at man kan lidt mere, man ser lidt flere huller og kan spille lidt mere satset, siger Tverskov.

OB møder allerede onsdag igen Randers. Denne gang på udebane.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

TeamGarlic 10:40          
Dejlig spiller med kølighed, ro, overblik og masser af muskler til at holde modstanderne væk. God defensiv kraft, mens det offensive kan blive bedre. Fin MoM i kampen igår. Han skal bare blive i OB længe.
Tirsdag 22. januar