Luk

Tyrkiet-anfører: Påvirket af turneringens pres

| EM | 12 kommentarer

Infoboks

Schweiz - Tyrkiet 3-1
EM Gruppe A
6' 1-0 Haris Seferovic
26' 2-0 Xherdan Shaqiri
62' 2-1 Irfan Kahveci
68' 3-1 Xherdan Shaqiri

En skuffet Burak Yilmaz erkender efter Tyrkiets exit ved EM, at holdets spillere ikke kunne holde til at spille i så stor en turnering.

Tyrkiet var spået videre avancement fra gruppe A før EM, men efter nederlag i alle tre gruppekampe tager holdet nu slukøret hjem fra slutrunden med nul point på kontoen.

Holdets anfører og angrebsstjerne Burak Yilmaz er dog meget klar i spyttet efter tyrkernes tidlige exit.

- Vi må bare indrømme, at vi ikke kunne klare at spille i så stor en turnering. Vi kvalificerede os til EM, og vi spiller godt i kvalifikationen til VM.

- Jeg kan dog se, at vi skal lære at spille i disse turneringer. Det er en lektie, som vi skal lære af, forklarer anføreren til UEFA.

Selvom Yilmaz leverede en fremragende sæson for de franske mestre fra Lille, så formåede han ikke at komme på tavlen ved EM.


Af Theis Fischer Brandt

12 kommentarer

BerlinerDK 23:35          
Ren fyld, der beviser, at der er for mange hold, der er med. Der er flere lande, som jeg har boykottet under dette EM efter, at have set deres første kamp. Røvsyg præstation!
burgerkalif 23:42          
@Berliner

Helt enig i at der er for mange hold med. Det var bedre før, med 16 hold, så slap vi også for det der 3´er regnskab.

Men money talks. Og snart skal VM også udvides. Suk.
Slettet(541010210807) 03:56          
BerlinerDK

Hvad fanden har det noget at gøre med Tyrkiet? Ja, de har været røvsyge, men de fik 23 point under kvalen, 2 point færre end Frankrig og kun 3 mål imod sig i 10 kampe. Færrest indkasserede landshold sammen med Belgien.

Findland er ifølge dig også fyld, men hvad skete der? Vi tabte.
VikingStar 04:04          
Kanskje heller lytte til Yilmaz som nok har rett i det han sier. Et lag som ikke alltid kvalifiserer seg vil komme inn med noen ekstra nerver som ikke alltid er greie å håndtere, Tyrkia er fotballgal nasjon som sannsynlig legger urealistiske forventninger på laget.

Men altså de viste i VM kvalik nylig at de har mye fotball i seg. Pisset på Norge og slo Nederland hvor de gjorde 4 mål på hollenderne. Og Nederland er vel ikke noen svak nasjon? Men foreløpig takler de ikke helt mesterskap tyrkerne.
BerlinerDK 05:48          
Neutralfan, ja selvfølgelig kvalificerede de sig, men se lige på gruppen igen. De var super heldige med virkelige ringe modstandere. Island som seedet 2, men har været i frit fald de sidste 3 år.


Frankrig, 2
Tyrkiet, 29
Island, 52
Albanien, 66
Andora, 158
Moldova, 177

(Fifa)

Og Finlandskampen, den kamp tror jeg ikke lige du skal bruge i dette sammenhœng....

Finland, 54
Slettet(541010210807) 12:47          
BerlinerDK

Stop nu med de rankings. De har aldrig været taget seriøst, men fordi vi næsten slår verdens 1´er og spiller sprudlende fodbold, begynder man at gå op i det.
BerlinerDK 13:44          
Neutralfan, selvfølgelig sætter jeg ranking på (og jo det bliver taget seriøst), så du kan se, hvor forkert dit argument er. Tyrkiet kunne ikke undgå at blive nummer 2 i den historisk svage pulje! Tyrkiet er virkeligt et dårligt hold og det blev jo ret klart bekræftet i deres 3 kampe.
Lørdag 16. oktober