Luk

Tyrkiet og Italien stiller stærkt op

| EM | 6 kommentarer

Infoboks

Tyrkiet - Wales
EM Gruppe A (16/06)
YouBet 2,65 3,10 3,10
Oddset 2,40 3,00 3,40
bet365 2,37 3,10 3,30

Tyrkiet og Italien tørner sammen klokken 21:00 til åbningsopgøret til EM, og her stiller begge mandskaber op i stærke startopstillinger.

Så er der ikke lang tid til, at EM-bolden ruller på Stadio Olympico, når åbningsopgøret mellem Tyrkiet og Italien bliver sparket i gang.

Tyrkerne kommer ind til turneringen i en god form, da de ikke har tabt et opgør i de seneste seks kampe. I deres sidste testkamp slog de Moldova med 2-0, og her var profilen Burak Yilmaz på pletten.

Lille-angriberen er også at finde i Senol Günes startopstilling mod Italien, hvor der blandt andet også er blevet plads til Merih Demiral fra Juventus nede i bagkæden.

Men de kan få det svært mod Roberto Mancinis mandskab, som ikke har tabt en fodboldkamp siden 2018. Det er altså 27 kampe, hvor italienerne er gået fra banen uden at tabe.

Og til fredagens åbningskamp stiller Mancini også op i en stærk opstilling, hvor Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini er klar i de bagerste geledder, mens Ciro Immobile skal banke bolden i mål.

Åbningsopgøret mellem Tyrkiet og Italien bliver sat i gang klokken 21:00.

Tyrkiets startopstilling:

Ugurcan Cakir - Zeki Celik, Caglar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meras - Okay Yokuslu - Ozan Tufan, Kenan Karaman, Yusuf Yazici, Hakan Calhanoglu - Burak Yilmaz.

Italiens startopstilling:

Gianluigi Donnarumma - Alessandro Florenzi, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Leonardo Spinazzola - Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella - Domenico Berardi, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni