Luk

Tyrkiet vil i EM-finalen: Vil møde Italien

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Schweiz - Tyrkiet
EM Gruppe A (20/06)
YouBet 2,45 3,45 3,05
bet365 1,75 3,75 4,50

Tyrkiets landstræner, Senol Gunes, ønsker at nå hele vejen til EM-finalen, hvor han gerne vil møde Italien om trofæet.

Tyrkiet indleder EM-slutrunden fredag aften, da de står overfor Italien i måske deres sværeste kamp i Gruppe A.

Landstræner Senol Gunes regner da også med, at hans spillere får munden fuld mod italienerne, men intet er umuligt, da tyrkerne er forberedt på, hvad Italien kommer med.

Og i den tyrkiske EM-trup drømmer de stort, hvor bronze-triumfen ved VM i 2002 spiller en væsentlig rolle, da de også gerne vil nå langt til sommerens EM-slutrunde, hvor en finale mod Italien kunne være fristende.

Det fortæller Gunes ifølge Football Italia.

- Vi er ikke favoritterne til at vinde gruppen, men jeg vil meget gerne nå finalen og spille den mod dette italienske mandskab. Vores rejse i international fodbold startede i semifinalen ved VM 2002, og alle ønsker nu at vinde.

- Vi kender Italiens styrker, men også deres svagheder. Vi er meget opmærksomme på Italiens traditioner med at kvalificere sig til næsten alle turneringer. Ikke desto mindre vil der blive kæmpet rent teknisk, taktisk og fysisk, og jeg vil se kvaliteten fra mine spillere.

- Vi må ikke miste koncentrationen, ellers kan der være problemer. Gruppens første og sidste kamp er afgørende, og det kan ændre balancen i det hele, udtaler Senol Gunes.

Udover Italien skal Tyrkiet også møde Schweiz og Wales i Gruppe A.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 16. juni