Luk

Tysk chef forventer klart forbedret Danmark

| EM U21 | 7 kommentarer
Tysk chef forventer klart forbedret Danmark
Foto: Getty Images

Tysklands U21-landstræner Stefan Kuntz har stor respekt for Danmark og mener, at Niels Frederiksens tropper er klart bedre end for to år siden.

Når det danske U21-landshold mandag aften tørner sammen med Tyskland, er det tredje EM-slutrunde i træk, at de to hold møder hinanden i gruppespillet.

Både i 2015 og i 2017 vandt Tyskland 3-0, men den tyske U21-landstræner, Stefan Kuntz, tror, at danskerne har forbedret sig markant siden sidst.

- Jeg forventer helt klart et bedre dansk hold i forhold til for to år siden. De har en masse kvalitetsspillere, siger Kuntz og nævner Robert Skov, Victor Nelsson og Marcus Ingvartsen:

- Skov er virkelig god – specielt på frispark og standardsituationer. Der er også Nelsson i forsvaret og måske Ingvartsen, der lige er skiftet til Union Berlin i Bundesligaen. Vi kender deres styrker.

- Vi har analyseret Danmark, og det er et virkelig, virkelig godt hold. Vi har stor respekt for Danmark, og det skal vi vise, selvom vi har god selvtillid, siger Stefan Kuntz.

Den tyske landstræner ser en række taktiske ligheder imellem Danmark og Tyskland. 

- De to holds spillestil er ret ens. Vi vil have bolden, dominere kampen og skabe vores egne idéer, så jeg tror, det bliver en meget interessant kamp, siger Stefan Kuntz.

Danmarks åbningskamp mod Tyskland sparkes i gang mandag aften klokken 21 på Stadio Friuli i Udine.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

7 kommentarer

hatafmug 20:53          
Vi vinder! Håber Nissen er på bænken
Mr. Romanov 21:22          
Et kryds kan bestemt også bruges i denne kamp. Ærgerligt at det ikke er sidste kamp vi møder dem. Vi kunne måske være stået i en situation hvor begge hold kunne gå videre med et kryds og 7 point.
Mikkelieksil 22:52          
"Man kan simpelthen ikke skrive "Begge holds spillestil er ret ens". Det er noget vrøvl.
dekenderhamikke 23:25          
Poulsen og Mæhle som venstre og højre back, og så er der fart op af siderne. Bruun Larsen og Robert Skov på kanterne, som trækker ind i banen og scorer kasser. Mathias Jensen med de gode afleveringer på den centrale midt med sin fløde fod samt Victor Nielsen nede i midterforsvaret, som sidder tæt. Let´s go.
NordensStørste 23:32          
Mr Romanov
Du er med på at det kun er etteren der går videre ikke?
Og så den bedste toer fra alle 3 puljer.
Mr. Romanov 00:09          
Selvfølgelig er jeg det. Hvilket netop er derfor jeg skriver at 7 vil være nok for begge hold. Vil mene at meget underligt skal ske hvis ikke man går videre med 7 point. Hold som Spanien og Belgien som begge tabte idag kan maksimalt nå 6 point. Polen gør helt sikkert ikke rent bord i deres to sidste. Så kommer det sikkert ned til om der findes en vinder mellem England og Frankrig som må formodes at være favoritter i den pulje. Det skal der helst. Så kommer vi 100 procent videre med 7 point
Mr. Romanov 00:10          
- måske kan 6 point endda være nok, men så bliver det noget med målforskel
Torsdag 18. juli