LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tysk medie: Gladbach lurer på AC-retur

| International | 23 kommentarer
Bischoff om Morata: Det var næsten en typisk Morata-kamp, udover at han faktisk scorede et mål
Highlights: Morata sikrede Chelsea en smal sejr over ungarske Vidi
Tysk medie: Gladbach lurer på AC-retur
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Arsenal
Europa League Slutspil (29/05)
bet365 2,45 3,40 3,10
NordicBet 2,50 3,45 3,00
Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Ifølge det tyske medie Express overvejer Borussia Mönchengladbach at hente Andreas Christensen tilbage, og angiveligt kan en aftale allerede komme på tale i januar.

Fra 2015 og frem til 2017 tørnede Andreas Christensen ud for Bundesliga-klubben Gladbach, som han var udlejet til fra engelske Chelsea, og nu forlyder det, at den danske stopper kan være på vej tilbage til Tyskland.

Efter en start på sæsonen uden den store spilletid under Maurizio Sarri er spekulationerne om AC's fremtid begyndt at florere, og ifølge det tyske medie Express kan en tilbagevenden til Gladbach være nært forestående.

Mediet skriver, at klubben vil prøve at hente Christensen tilbage, og angiveligt har klubberne siden 2017 haft en mundtlig aftale om, at AC skulle tilbage til Gladbach, hvis ikke han fik nok spilletid hos Chelsea, som det nu er tilfældet.

Express skriver i den forlængelse, at en lejeaftale kan komme i spil og potentielt allerede i vinterens transfervindue, hvis klubberne kan blive enige inden da. 

Andreas Christensen fortalte onsdag til Ekstra Bladet, at han har brug for fast spilletid, men at han endnu ikke har besluttet, hvornår bægeret flyder over i forhold til den nuværende situation i Chelsea. 

22-årige Andreas Christensen har spillet 46 kampe for Chelsea, mens han står noteret for 82 optrædener for Gladbach. 

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten
Søndag 26. maj