Luk

Tyskland slog miniputter: Næsten ikke fodbold

| UEFA Nations League A | 9 kommentarer

Infoboks

Liechtenstein - Tyskland 0-2
VM-kvalifikation UEFA gruppe J
41' 0-1 Timo Werner
77' 0-2 Leroy Sané

Liechtenstein forsvarede sig så dybt mod Tyskland, at tyskernes anfører Joshua Kimmich nærmest ikke føler, at det blev en fodboldkamp. 

Tyskland mod Liechtenstein drager klare paralleller til den bibelske fortælling om David mod Goliath. 

På fodboldbanen lykkedes det dog favoritten at vinde, men det blev snævert for Tyskland, der blot vandt med 2-0 over holdet, der har semiprofessionelle spillere på holdet. 

Det var blandt andet, fordi at Liechtenstein stod så dybt, vurderer Joshua Kimmich, der nærmest ikke så en fodboldkamp.

- Selvfølgelig ville vi gerne have scoret flere mål. Vi havde det svært. Modstanderen forsvarede sig så dybt, som jeg tror, jeg aldrig har set det før. Det var intet, der rigtigt virkede. 

- Vi ønskede at komme med et dynamik udtryk og angribe kampen på den måde, men det blev nærmest aldrig en fodboldkamp, siger Joshua Kimmich til Kicker. 

Søndag venter Armenien, mens turen går til Island onsdag for det tyske landshold. 


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

Islandboy 12:21          
Disse kampe har ingen berettigelse i min verden. De ringeste/mindste nationer bør spille i en B-liga for sig
Will 12:25          
Hold nu op - de små lande syntes, at det er fedt at måle sig mod de store, og de store skal tage sig sammen for ikke at snuble.

Vi har Nations League-formatet til det med de forskellige landsholdsligaer.
Jaslan 13:52          
Om Nations League har vist os noget, så er det nemlig det at man gider IKKE se Tyskland-Frankrig eller England-Spanien osv hele tiden. Jeg er hverken for eller imod at de små nationer spiller en kval gruppe for sig, men om man ser på helheden for at blive verdensmester, så skal man klare flere hurdler, man skal kunne vinde over stærke modstandere, nemmere modstandere og så skal man kunne klare at slå hold som Liechtenstein med flere mål. Man skal se det positive i disse kampe. Om man ser Real Madrid-Barcelona hver uge ja så bliver den kamp ordinær og man gider ikke se den.
deutsche 14:06          
@Will

arh... Kimmich har ret - de små nationer de spiller imod er kæmper herodisk for at ikke blive smadret med 6-7-8-9 mål. Vi ser i moderne fodbold fote de små får gode resultater eller falder helt fra hinanden!

2-0 til Tyskland var helt klart en lille sejr (så desværre grundet arbejd ikke hele kampen), men hæftede mig dog ved den glæde der var fra Tysklands side igennem kampem, modsat de sidste år.

Og min påstand om Tyskland vinder VM, EM eller ikke - De har verdens bedste træner i Flick!
Will 14:33          
@ deutsche

Min bemærkning var til @Islandboy, men det kunne du jo ikke vide.

Jeg synes, at det er charmerende i landsholdssammenhæng, at de små får anledning til at prøve kræfter med de store, mens der er noget på spil.
Big Ben 16:22          
Og i fodboldens verden er der jo talrige eksempler på overraskelser og sensationer. Det er jo ikke som håndbold eller ishockey. I sidstnævnte sport opererer man jo med flere divisioner, som man i øvrigt har kopieret i fodbold med Nations League - formatet.

Men ja, jeg gider ikke se England-Frankrig hele tiden.
vicham 16:56          
@Will
Fuldstændigt enig.
Søndag 24. oktober