Luk

Tyskland slog Saudi-Arabien med 10 mand

| International | 3 kommentarer

Tyskland, Japan og Sydkorea tog alle vigtige sejre ved de Olympiske Lege, da Saudi-Arabien, Mexico og Rumænien blev slået i holdenes anden gruppekamp.

Saudi-Arabien og Tyskland tørnede søndag sammen i Gruppe D ved de Olympiske Lege, hvor begge hold havde brug for en sejr.

For inden kampen var begge hold uden point efter første runde, mens gruppens øvrige hold, Brasilien og Elfenbenskysten, begge var på fire efter to runder.

Fra kampens start var Tyskland skarpest foran målet, og Nadiem Amiri kunne sende tyskerne på 1-0 allerede efter 11 minutter.

Saudi-Arabien var dog ikke blot kommet for at se på, for efter en halv times spil sparkede Sami Al-Najei udligningen i mål.

Så lignede det længe, at holdene skulle gå til pause med 1-1 på tavlen, men kort før pausefløjtet dukkede Ragnar Ache op og sikrede en tysk pauseføring.

Føringen holdt dog kun i kort tid, for efter 50 minutter var Sami Al-Najei igen på spil, da han sørgede for udligningen.

Da tyskerne kort efter blev reduceret til 10 mand efter en udvisning til Amos Pieper, så lignede det, at Saudi-Arabien ville løbe med sejren til sidst.

Men i stedet gik sejren til Tyskland, da Felix Uduokhai sendte sejrsmålet i kassen efter 75 minutter. 

Dermed er Tyskland nu nummer tre i Gruppe A efter to runder.

Japan og Sydkorea tog vigtige sejre

I Gruppe A spillede Japan og Mexico mod hinanden. Begge hold var havde tre point efter første gruppekamp, hvilket placerede dem på gruppen to øverste pladser.

Japan startede opgøret ud som lyn og torden, og allerede efter seks minutter bragte Takefusa Kubo japanerne på 1-0.

Den stilling blev fordoblet en håndfuld minutter senere, da Ritsu Doan sendte et straffespark ind til stillingen 2-0.

Den føring holdt Japan fast i gennem det meste af kampen, og det lignede da heller ikke, at Mexico skulle komme tilbage i kampen, da Johan Vasquez fik et direkte rødt kort efter 68 minutter for en hård tackling.

Mexico fik dog pyntet på resultatet kort før tid, da indskiftede Roberto Alvarado scorede til kampens resultat 1-2.

Også i Gruppe B var der kamp mellem Rumænien og Sydkorea.

Inden kampen var rumænerne på førstepladsen med tre point, mens Sydkorea var sidst med nul point.

Alligevel var det dog Sydkorea, der skulle ende med at trække det længste strå.

For efter et selvmål af Marius Marin i første halvleg og en udvisning til Ion Gheorghe inden pausen, så havde det rumænske hold mere end svært ved at komme tilbage i kampen.

I stedet bankede Sydkorea tre ekstra mål ind i anden halvleg, da først Lee Dong-Gyeong og siden to mål fra Lee Kang-In sikrede en koreansk sejr på 4-0.


Af Krister Olsen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september