Luk

U21-chef: Andre forventninger til Lindstrøm

| EM U21 | 0 kommentarer

Infoboks

Jesper Sørensen indrømmer, at der er andre forventninger til Jesper Lindstrøm på U21-landsholdet, fordi han allerede har spillet for A-landsholdet og i Bundesligaen.

Til den seneste landsholdssamling var Jesper Lindstrøm udtaget til 21-landsholdet, men skader på A-landsholdet fik Kasper Hjulmand til at udtage den tidligere Brøndby-spiller.

Selvom det svækkede U21-holdet på papiret, så har holdets træner Jesper Sørensen respekt for beslutningen.

- Jeg udtog ham faktisk også senest, men så blev han udtaget til noget andet. Men det er klart, at vi gerne vil stille med det bedste hold med de bedst mulige spillere.

- Vi har selvfølgelig respekt for, at dansk fodbold skal profitere af, at A-landsholdet klarer det godt, så vi skal have spillerne derop.

- Men jeg er glad for at have Lindstrøm med nu - jeg er glad for alle, der er med. Spillerne er forpligtet af deres talent, og forventningerne bliver skabt derefter.

Lindstrøms erfaring og præstationer forpligter sig dog til andre forventninger end flere andre på holdet, forklarer Sørensen.

- Man skal ikke lade sig forblænde af, hvor de spiller, men hvordan de spiller. Med Lindstrøm er det dog ret klart.

- Allerede nu har han spillet i Bundesligaen og været med på A-landsholdet, så der vil være andre forventninger til ham, end en, som er med for første gang, siger Sørensen til bold.dk.

Til de kommende landskampe møder U21-landsholdet Skotland og Belgien.


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober