Luk

U21-chef: Naturligt at Stuttgart-midt er anfører

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Freiburg - Stuttgart
Bundesliga (22/01)
Oddset 1,82 3,65 4,20
bet365 1,83 3,60 4,20

U21-landstræner Jesper Sørensen mener, at Nikolas Nartey er den naturlige anfører på landsholdet. Han er en spiller, der leder ved eksemplet.

På det danske U21-landsholds midtbane står Stuttgart-danskeren Nikolas Nartey ud på den centrale midtbane med en stærk fysik, god teknik, sikkert pasningsspil og masser af arbejde.

De kvaliteter gør ham til en naturlig anfører, fortæller U21-landstræner Jesper Sørensen til bold.dk.

- Han er valgt, fordi han leder ved at være et eksempel. Han er en spiller, der spiller en central rolle på banen, og det er en position, jeg selvfølgelig har tiltænkt, at han skal spille.

- Han har erfaring fra sidste U21-landshold, hvor han var en stor del af forløbet og var med stort set konstant – både til slutrunden og kvalifikationen. Derfor var det meget naturligt, at det blev ham, siger Sørensen om Nartey, der har 15 U21-landskampe under bæltet.

U21-landstræneren fremhæver en lang række parametre, hvor Nartey udmærker sig.

- Nikolas er en spiller, der har en enormt veludviklet fysik. Det er ikke, fordi han er kæmpe stor, men han er løbestærk, han er hurtig og slidstærk og har et godt hovedspil.

- Hans teknik er god, hvilket man også ser i hans pasningsspil, og i rollen foran forsvaret beskytter han de bagerste godt og han er god i presspillet. 

- Han har en stor pakke af kvaliteter til den plads, han har hos os, og så er han tilmed så alsidig, at han kan spille forskellige steder. Det er godt for en ung spiller, der endnu ikke er slået helt igennem i Stuttgart. Det giver mulighed for, at han kan blive brugt i endnu højere grad i Stuttgart, siger Sørensen til bold.dk.

I Stuttgart havde Nartey en svær sæsonstart på grund af coronasygdom, men nu er den 21-årige midtbanespiller efterhånden en ganske integreret del af Stuttgarts hold.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

fetaehhgodt 14:40          
Ja han bliver spændende at følge. Ligesom Faghir.
Mandag 17. januar
Søndag 16. januar