Luk

U21-chef overvejer ændringer mod Østrig

| EM U21 | 12 kommentarer
U21-chef overvejer ændringer mod Østrig
Foto: Getty Images

Niels Frederiksen spekulerer over, om der skal roteres på holdet til kampen mod Østrig for at sikre friske ben.  

Der kan meget vel være ændringer i den danske startopstilling til torsdagens kamp mod Østrig ved U21-EM.  

Landstræner Niels Frederiksen vil i hvert fald se på, om der skal roteres enkelte steder, så der er friske ben på holdet til den vigtige kamp, hvor Danmark skal bruge en sejr.  

- Den altoverskyggende overvejelse er at prøve at få stillet det stærkest mulige hold. Der ligger mange overvejelser i det. En af overvejelserne er, at der er kort tid mellem kampene, siger han. 

Danmark tabte mandag med 1-3 til Tyskland, og det går allerede løs igen mod Østrig torsdag aften. 

- De spillere, der er meget belastede af kampen, og som måske også var ekstraordinært belastede, fordi de ikke har så mange kampminutter i benene over de sidste måneder, der bliver det en overvejelse at sige, om vi skal bytte lidt rundt. 

- For jeg synes, vi har nogle dygtige spillere, som enten slet ikke kom i spil eller ikke spillede så meget (mod Tyskland, red). 

- Det overvejer vi, men det er primært ud fra en fysisk betragtning, at vi kigger på at ramme den rigtige dosering, så vi har friske ben. Friske ben bliver rigtig vigtigt, siger Niels Frederiksen.  

Rasmus Nissen Kristensen, Jacob Rasmussen, Mathias Jensen, Philip Billing og Marcus Ingvartsen var blandt de spillere i den danske startopstilling mod Tyskland, som ikke har spillet meget de seneste måneder.  

Danmark møder Østrig torsdag aften klokken 18.30 i Udine. 

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

12 kommentarer

MadsLeb 07:03          
Det burde ikke bare være en overvejelse, men en selvfølge.
Snigskytten 07:18          
Fornuftigt.
bruger 150809 07:56          
Overvejer hehehe
yeppes 08:25          
Så gerne at Bruun Larsen, Ingvartsen, Nissen og Kofod røg en tur på bænken. Man kunne selvfølgelig skifte hele holdet minus Skov, men på flere af pladserne er reserverne så ringe, at det ikke giver mening.
Mus2 08:45          
Når manden ønsker at bruge turen som en belønningstur til tvivlsomme talenter der aldrig spiller på deres respektive hold, ja så skal de gå galt, manden er i den grad inkompetent, held og lykke til Brøndby, det skal nok blive sjovt.
Tænk at man ikke tager en slutrunde alvorligt, og udelukkende bruger det som en belønning til spillere der er loyale, i stedet for at stille med stærkeste hold.
At han så ikke skiftede under kampen mod Tyskland for det 70 min. er endnu mere uforståeligt.
Håbløst..... men typisk dansk, nøjagtigt som Morten Olsen gjorde.
nic_mc 08:53          
Den altoverskyggende overvejelse er at prøve at få stillet det stærkest mulige hold.

- go ide! I det mindste få spillere ind som vil kæmpe. Hellere en tonser fra suppen end en ristet bænkevarmer fra genk
ulricht 08:54          
"...primært ud fra den fysiske betragtning.."

?!?! Hvorfor er disse typer så skingrende arrogante, at de bare ikke vil indrømme fejl, selvom alle kunne se det? MO havde lidt af det samme.

Hans ord beskriver, at det udelukkende er det fysiske aspekt, fordi han havde valgt det skarpeste hold i mandags. Men nej.. Fair nok at satse på bestemte spillere. Men på minimum 3-4 positioner må konklusionen da være, at der er en grund til, at de valgte spillere sidder ude hos deres klubber. Imens lod han spillere i rigtig god spilleform sidde på bænken. -Og hvis han skifter nu, er det da ikke kun grundet fysikken. Enhver kan da se, at Mæhle, Vind og andre skal have chancen i næste kamp.

Han er virkelig ikke min kop the. Godt det ikke er min klub, han skal til at træne.
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli