LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

U21-drengene slog Færøerne og er EM-klar

| EM U21 Kvalifikation Gruppe 3 | 11 kommentarer
Niels Frederiksen efter at EM-billetten kom i hus: Det var fandme forløsende
Rasmus Nissen efter sikret EM-billet: Det er sindssygt fedt
Duelund sender Danmark ét skridt tættere EM
Bruun Larsen sender Danmark mod EM: 1-0 til U21-drengene mod Færøerne
Philip Billing: Det var en svær kamp, fordi Polen bare stillede sig ned og levede på kontra
U21-drengene slog Færøerne og er EM-klar
Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk
Jacob Bruun Larsen, Mikkel Duelund og Magnus Christensen scorede, da det danske U21-landshold tirsdag aften slog Færøerne med 3-0 og sikrede billetten til sommerens EM-slutrunde.

Det danske U21-landshold kunne tirsdag aften sikre sig billetten til næste års EM-slutrunde, da Færøerne var modstanderen i sidste gruppekamp.

Danmarks var før kampen et enkelt point foran Polen på andenpladsen, og en dansk sejr ville derfor sikre EM-billetten.

Genk-spilleren Marcus Ingvartsen var tilbage i den danske startopstilling i forhold til seneste kamp mod Polen, og han erstattede midtbanespilleren Philip Billing, der var ukampdygtig til opgøret.

Ganske som ventet startede opgøret med de danske favoritter i en dominerende rolle, mens Færøerne forsøgte at holde stand med en kompakt defensiv.

Det var gæsterne gode til, for selvom danskerne sværmede om det færøske felt, så blev det sjældent rigtig farligt. Mod slutningen af halvlegen kom der dog bedre gang i det danske spil, og

Få minutter før pausen brændte det for alvor på, da Robert Skov tog et træk ind i feltet og fyrede kanonen af, men bolden blev hamret lige forbi den ene stolpe.

Bedst som man troede, at første halvleg ville ende uden scoringer, kom den danske forløsning. Brandvarme Jacob Bruun Larsen opsnappede en returbold efter et hjørnespark og klaskede bolden i mål uden det store besvær. 1-0 til Danmark, der for alvor var på EM-kurs.

Efter pausen fortsatte kampbilledet fra første halvleg, og der skulle blot få fem minutter, før danskerne slog til igen.

Mikkel Duelund vendte flot rundt på den færøske banehalvdel, drev bolden upresset frem og sendte bolden i mål med et fladt spark helt ude ved den ene stolpe.

Danskerne fik nu for alvor spillet til at flyde, og det lod til blot at være et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive.

Blandt andre Marcus Ingvartsen var tæt på at udbygge føringen i to omgange, da han først headede et indlæg lige forbi, og nogle minutter senere sendte han bolden på stolpen.

Danmark var i fuld kontrol resten af kampen, og der kom derfor aldrig spænding tilbage i opgøret.

I kampens overtid kom indskiftede Magnus Christensen også på måltavlen, da han opsnappede en returbold i feltet og headede kuglen i kassen til 3-0.

U21-landsholdet tog dermed en 3-0-sejr og er klar til EM-slutrunden til sommer, som afholdes i Italien og San Marino.

I gruppens andre kampe slog Polen Georgien med 3-0, og polakkerne ender dermed på andenpladsen efter de danske gruppevindere. 

Litauen slog desuden Finland med 2-0.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

11 kommentarer

Sims91 19:55          
Solidt arbejde da de først kom i gang. Bruun-Larsen igen manden med det afgørende øjeblik.
Lakris 19:58          
Tillykke til drengene!

Håber virkelig at Niels Frederiksen tager over på A-landsholdet. Super dygtig taktiker og garant for positiv fodbold med mange mål.

Duelund MoM.
Ingvartsen er til gengæld bare ikke god nok.

Dabias 20:11          
Det var da ikke fordi kampen mod Polen var super positiv og målrig fodbold :-P
VIF57 20:19          
Tillykke unge drenge :)
makhitta 20:20          
Ingen åben mulighed i første halvleg. Målet til 1-0 som resultat af en dårlig færøsk clearing. Derefter faldt den færøske organisation lidt fra hinanden. Tvivlsomt egentlig, hvordan kampen ville have udviklet sig, hvis den stadigvæk stod 0-0 til pause. Virkede ikke som DK havde nøglen til at åbne den færøske mur for alvor indtil scoringen.
biglas43 20:38          
Lakris

Niels Frederiksen tage over på landsholdet!!!!

Du bør nok slappe lidt af med det sjove tobak, han har ikke og får aldrig det der skal til på det niveau. Iøvrigt, ud fra de grunde du giver skulle vi jo også give Jess Thorup chancen!!
maxbakketop 20:38          
Hold da op en 1. halvleg fra Bruun Larsen. klasser over alle andre på banen. Flot tur af Dreyer hen mod slutningen, synd den går på stolpen, og nu vi er ved det, hvor mange gange i en kamp kan man dog ramme det træværk!? Fedt at vi igen er videre til u21 em.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april