Luk

U21-helt: Bragte mig selv i en skidt situation

| EM U21 | 0 kommentarer

U21-landsholdets Oliver Christensen er lettet over, at han selv fik reddet sig ud af en dum situation i 2-1-sejren over Rumænien.

Oliver Christensen blev helten, da Danmarks U21-landshold tirsdag slog Rumænien med 2-1.

Målmanden begik selv et klodset straffespark i overtiden, men diskede efterfølgende op med en fremragende redning på straffesparket og sikrede dermed de tre point.

- Det var en situation, hvor jeg var alt for urutineret og gik ud i modstanderen, da han var på vej ud af banen. 

- Jeg bragte mig selv i en dårlig situation, så jeg måtte bare gøre alt for at gøre skaden god igen, og det lykkedes heldigvis, sagde en glad og lettet Christensen efter kampen til bold.dk. 

Den 20-årige målmand havde i det hele taget en del redninger i kampen, men føler samtidig, at han skulle have holdt Rumæniens scoring ude.

- Jeg er okay tilfreds med min indsats. Jeg havde en del redninger, men samtidig var deres scoring på et spark, jeg plejer at redde, så det irriterer mig.

- Det var hverken min bedste eller værste præstation, men i sidste ende tager jeg det selvfølgelig med, at jeg fik en afgørende rolle med redningen til sidst.

- Det var sindssygt vigtigt, vi fik de tre point, for Rumænien er et rigtig godt hold. Vi kunne jo se, hvor gode spillere de havde. De gjorde det svært for os i perioder, så sejren betyder en masse, siger Christensen til bold.dk. 

Kampen var den første for Oliver Christensen for U21-landsholdet, hvor også FC Nordsjællands Peter Vindahl Jensen var i truppen. 


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september