Luk

U21-keeper: Odgaard saksesparkede i træning

| EM U21 | 0 kommentarer

Oliver Christensen kalder Jens Odgaards matchvindende saksespark for ’fuldstændig vanvittigt’, og målmanden fortæller, at angriberen forsøgte sig med et lignende spark til træning onsdag.

U21-målmanden Oliver Christensen var fuld af lovord om torsdagens matchvinder Jens Odgaard, efter Heerenveen-angriberen saksesparkede tre point til Danmark i EM-kvalifikationen i en svær kamp mod Nordirland.

Men keeperen løftede også sløret for, at Odgaards saksespark ikke var et ubekendt et af slagsen, fortalte han til bold.dk.

- Det var et fuldstændig vanvittigt mål, det må man bare sige. Han (Jens Odgaard, red.) prøvede det samme til træning i går (onsdag, red.), som jeg ikke kan huske om gik lige forbi, men det var nogenlunde det samme. I dag scorede han heldigvis, og han kan nogle fantastiske ting, fortalte Oliver Christensen og fortsatte om den særlige scoring.

- Det vidner om, at vi har masser af kvalitet i vores hold. Vi har mange spillere med x-faktor, og det viste vi i dag, men det er klart, at holdpræstationen skal være bedre. 

Odgaards scoring var forløsende for de danske værter, som kæmpede hårdt med at komme frem til chancer i anden halvleg, og det skal forbedres, mener målmanden.

- De forsvarede sig med mange folk, og de stod godt på banen, så de var svære at bryde ned. Så cadeau til dem, men vi har også større forventninger til os selv. Anden halvleg var knap så god, men det vigtigste var, at vi fik tre point i en kamp, hvor det ikke rigtig kørte.

Oliver Christensen lukkede et mål ind efter en time, da et afrettet skud gik i mål, men målmanden kunne efter kampen endnu ikke vurdere, om han skulle have nuppet den nordirske udligning. Den skulle først ses på video.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober