Luk

U21-landsholdsanfører arbejder på lejeaftale

| Championship | 3 kommentarer
U21-landsholdsanfører arbejder på lejeaftale
Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Infoboks

Fulham - Luton
Championship (23/10)
bet365 1,45 4,50 7,00
NordicBet 1,49 4,65 6,35
Oddset 1,47 4,50 6,20

Lasse Vigen skal udlejes fra Fulham, og pilen peger mod en anden klub i Championship. Spilletiden vægtes højest i spillerens valg.

Der har været meget langt mellem snapsene for Lasse Vigen i Fulham i denne sæson. Den danske U21-landsholdsanfører har blot fået fire indhop i Championship, ligesom han har fået tre pokalkampe for klubben.

Sidste kamp på klubbens førstehold var helt tilbage i september, så klubben er åben for at udleje Vigen frem til sommer.

- Det er planen, at han skal lejes ud. Der har været nogle muligheder, specielt i Championship, men der er stadig ingen afklaring på det, siger agent Gulli Tomasson til bold.dk.

- Det vigtigste for Lasse er uden tvivl udsigten til spilletid, også med tanke på U21-EM til sommer. Derfor overvejer vi også det hele grundigt for at sikre, at der bliver truffet den rette beslutning. Vi skal finde det, der giver bedst mening for ham.

Fulham forlængede i sommer Vigens kontrakt frem til sommeren 2018, og klubben har umiddelbart ikke været villige til at sælge danskeren.

- De har sagt, at de rigtig gerne vil se Lasse spille fodbold resten af sæsonen, og kommer der muligheder, der giver mening, vil de gerne leje ham ud. Men som udgangspunkt, har de ikke været villige til at sælge ham, siger Tomasson.

På det seneste har både Burton og Nottingham Forest, begge fra Championship, været kædet sammen med Vigen, men agenten vil ikke kommentere på konkrete klubnavne.

- Der er mange rygter i England, og der er ingen afklaring. Han er stadig Fulham-spiller, og det må vi forholde os til, siger agenten.

22-årige Vigen har spillet 56 Championship-kampe for Fulham.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Mandag 21. oktober