Luk

U21-målscorer: Har knoklet for muligheden

| EM U21 | 0 kommentarer

Andreas Poulsen scorede sit første mål for U21-landsholdet, og han har kæmpet for at få lov til at være med fremme på hjørnespark.

Torsdag aften bragte Gladbachs 19-årige venstreback Andreas Poulsen det danske U21-landshold på 1-0, da han på et hjørnespark tæmmede en videresnitning, inden han hårdt halvflugtede bolden i kassen uden chance for den nordirske målmand.

Netop sådan et mål, har Poulsen kæmpet hårdt for at få mulighed for at lave, fortæller han til bold.dk.

- Jeg har gået og knoklet lidt med Steffen (Højer, U21-assistent, red.) om at komme med op på hjørne, så det var dejligt at få scoret første gang, jeg var med fremme. Det har jeg set frem til, siger han og fortsætter om den fokus som U21-landsholdet har på sine dødbolde.

- Vi har trænet det og fået lavet nogle gode principper, og det virkede bedre end andre dage denne gang. Vi har trænet det godt, og alle kender deres position på dødboldene.

- Jeg regner med flere muligheder i fremtiden, nu hvor det lykkedes denne gang.

Mandag venter den anden kamp under denne samling, når Danmark gæster gruppens tophold Finland, som tegner sig for syv point efter tre kamp, og det bliver svært, vurderer Poulsen.

- Det er en god modstander, og det bliver en svær kamp. Det er vigtigt at få en sejr, men det er en svær udebane, så vi skal ned at spille op til vores bedste for at vinde.

Danmark har maksimumpoint efter to runder med to sejre over Rumænien og Nordirland.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober