Luk

Uafklaret Jens Stage: Belgien har en flot liga

| International | 8 kommentarer
Uafklaret Jens Stage: Belgien har en flot liga
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - AGF
Superligaen Grundspil (20/09)
bet365 2,05 3,40 3,50
NordicBet 2,08 3,60 3,35

Jens Stage bekræfter over for BT, at han er fristet af belgiske Zulte Waregem, der har budt til over for AGF-profilen. 

AGF's Jens Stage blev for godt et par uger siden sat i forbindelse med belgiske Zulte Waregem, men belgierne trak sig igen ifølge BT, da de ikke kunne få fat i AGF. 

Stage bekræfter nu over for BT, at han er fristet af den belgiske midterklub.  

- Jeg vil sige det sådan, at enhver mulighed for at kunne blive til en bedre fodboldspiller ser jeg selvfølgelig på. Og Zulte Waregem og belgisk fodbold er generelt en flot liga. 

- Men jeg har ikke truffet nogen afgørende beslutning. Jeg vil først rigtig tænke på det, når jeg er færdig her, siger Stage til BT med henvisning til U21-EM. 

Lukas Lerager har tidligere taget turen fra Viborg til Zulte Waregem og derfra videre til Bordeaux og Genoa, ligesom han undervejs er blevet landsholdsspiller. 


Af Mikael Blond

8 kommentarer

AltidHvid 13:13          
Men hvis rygtet siger 1mio € så kommer du IKKE af sted nu, unge mand! :-) Du er meget mere værd....
mgh94 13:32          
Kan selvfølgelig være AGF har læst rygterne om en pris på 1 mio €, og så har PC ladet være med at svare, fordi de mener at prisen er alt for lav ;-)
Steen A 14:44          
Et bud på 1,2 mio € er egentlig en ganske fair pris. Jeg ville i hvert fald ikke betale mere, hvis jeg var Waregem. Problemet er bare, at Stage er ualmindelig vigtig for AGF lige nu, som indpisker og kulturbærer. Det er kvaliteter, som man ikke umiddelbart kan erstatte her og nu. Dertil kommer, at vi har andre spillere på midtbanen som først står for tur til et salg. Både Amini, Guira, Ankersen og Toutouh har blot et år tilbage af kontrakten, mens der fortsat er fire år tilbage af Stages kontrakt.
Landskinken 15:37          
1,2 mio € er selvfølgelig alt for lidt med en spiller der har så lang en kontrakt. Kan ikke forestille mig han går for under 2,5 mio € i dagens marked.
Alle Achtung 15:57          
Tænker egentlig også lidt 8-9 mio lyder meget fair.
Enig med Steen A i at han bliver svær at erstatte og måske er det mere det end prisen der holder ham i AGF?
bruger 177780 17:28          
Kulturbærer, ja, men nogen stor fodboldspiller er han jo ikke. Nicolai Poulsen er kommet ind, og med bedre kvaliteter. Jeg er kæmpe Stage-fan, men endnu større AGF-fan, så hvis vi kan få 8-10 mill. så går det nok.
ulricht 17:41          
Med de priser, andre klubber hiver i land på teenagere, der ikke har en eneste førsteholdskamp på cv´et til 30 millioner, så skal stage da minimum koste 2 millioner Euro.

Han er altså med på det danske U21 mandskab og har spillet sig til en nøglerolle hos et etableret dansk superligahold. Så er hverken superligaen, AGF eller Stage altså heller ikke dårligere. Han er ikke den mest spektakulære spiller, men han arbejder stenhårdt og er en spillende 6´er, som mange klubber kan bruge.

Minimum 2-2,5 mio Euro og en videresalgsklausul på 15% eller noget i den retning... Stadig ikke meget i moderne fodbold, men AGF kan leve med det, og Stage vil nok gerne videre på et tidspunkt.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september