Luk

Ubekymret Conte: Kane spillede virkelig godt

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Brentford 2-0
Premier League
12' 1-0 Sergi Canos
65' 2-0 Heung-Min Son

Tottenham-træner Antonio Conte er ikke bekymret for Harry Kane, der blot har nettet en enkelt gang i sine seneste otte kampe for klubben. 

Tottenham slog torsdag aften Brentford med 2-0 i Premier League. 

Det skete dog uden, at Harry Kane kom på tavlen, og han er dermed oppe på otte Tottenham-kampe i streg, hvor det blot er blevet til et enkelt mål - mod Mura i Conference League.

Det bekymrer dog ikke cheftræner Antonio Conte.

- Jeg er ikke bekymret for Harry Kane. Han spillede en virkelig god kamp. Han havde chancer til at score, men målmanden var rigtigt god. Han var med i enhver offensiv situation og vores referencepunkt. 

- At have en spiller som ham, der spiller med hans dedikation, vilje og passion gør mig meget glad for hans præstation. Det er lige meget, om han scorer, så længe han spiller sådan her. Jeg er glad. Tottenham er det første, vi skal tænke på, siger italieneren til BBC. 

Næste chance for at komme på tavlen for Kane er på søndag, hvor Tottenham får Norwich på besøg. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

KiksetIndspark 09:00          
Synes egentlig Conte har ret. Kane burde have scoret, da han blev spillet fri mod målmanden. Men han arbejder hårdt og laver simpelthen nogle vanvittigt gode afleveringer, der burde have ført til flere store chancer/mål. Kunne godt se ham som 10´er, hvis Spurs fx henter Vlahovic.
keane10 09:32          
Mål nummer to var i det store hele hans mål med en glimrende frispilning af Reguilon. Alt i alt en meget kontrolleret sejr af Spurs mod et Brentford hold der har skabt problemer for mange.

Vinder Tottenham den udsatte kamp mod Burnley, så ligger de nummer 4 i tabellen, det er sgu chokerende præstationerne i denne sæson taget i betragtning.
Pep Guardiola 11:06          
Hvordan har Tottenham folket det egentlig med Kane? Jeg spørger af oprigtig nysgerrighed for at høre hvad der rører sig omkring ham. Har altid godt kunne lide ham, jeg synes han langt henad vejen er en sympatisk spiller, men efter det så ud som om han ville væk i sommer og nu har han sin statistisk dårligste sæson længe kunne man godt spørge sig selv om alt er som det skal være. Er der noget motivation, skader, knas i forholdet som forklarer det? Tror i han bliver og bliver han, hvis han ikke allerede er, tilgivet af fansene for turen i sommer?

Håber han bliver. Fantastisk spiller og han kan blive en sand klublegende. Han er det nærmest allerede hvis han bare undlader at skifte til en konkurrent.
Peter Nielsen 11:54          
Med ansættelsen af Conte tror jeg der er en chance for at Kane bliver i Spurs. Han ville væk for at spille CL og for at vinde noget, og Conte er en vinder. Ansættelsen af ham viser at klubben har ambitioner. Hvis Tottenham ender i top 4 og Levi henter 2-3 af de spillere Conte har på ønskesedlen kunne jeg godt se Kane blive i klubben.

Desuden vil Kane ikke være billig, og så længe han præsterer i Tottenham vil Levi nok prissætte ham et niveau over hvad han reelt er værd for andre klubber. Især med tanke på at Kane har en del småskader i løbet af en sæson og han ikke er helt ung længere har jeg svært ved at se nogen klub betale hvad Spurs forlanger.
keane10 12:22          
Kane har været ramt mentalt af transfer sagaen og sikkert også et hårdt EM, men tror ikke han bevidst ikke gider at spille godt. Han skal nok komme igang igen, det er et spørgsmål om tid og jeg gætter på søndag hjemme mod Norwich.

Der er faktisk en del engelske EM stjerner der kæmper med formen udover Kane. Maguire, Shaw, Grealish og Sterling er gode eksempler.
Flashp 14:04          
Desuden vil Kane ikke være billig, og så længe han præsterer i Tottenham vil Levi nok prissætte ham et niveau over hvad han reelt er værd for andre klubber. Især med tanke på at Kane har en del småskader i løbet af en sæson og han ikke er helt ung længere har jeg svært ved at se nogen klub betale hvad Spurs forlanger.
Det er præcis årsagen til at han ikke blev solgt i sommers.

City kunne godt have fået ham, hvis de havde betalt de +150 mio. £ Levy forlangte. Det ville de ikke, og nu er det skib nok sejlet.
Peter Nielsen 14:48          
Kan nu godt forstå Levi. City betalte 100 mio for Grealish, og alt andet lige bør Kane være mere værd. Hvis City for alvor var ude efter Kane var det en fejl at betale så meget for Grealish inden forhandlingerne med Spurs startede. De burde kunne regne ud at Kane set fra Levi´s side i hvert fald er 1,5 Grealish værd.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar