LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ubekymret Coutinho: Sæsonen er ung

| International | 4 kommentarer
Ubekymret Coutinho: Sæsonen er ung
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Valencia
Copa del Rey (25/05)
bet365 1,50 4,33 6,00
NordicBet 1,52 4,65 5,85
Oddset 1,50 4,50 5,60
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Philippe Coutinho lader sig ikke gå på af, at Barcelona ikke har vundet i de sidste fire La Liga-kampe. Sæsonen er lang, og der kan ske meget, siger han.

Barcelona holder landskampspause på andenpladsen i La Liga, hvor Sevilla har taget føretrøjen.

Årsagen er blandt andet, at Barcelona er uden sejr i fire kampe - men det er ikke noget, Barcelona-profilen Philippe Coutinho ligger søvnløs over.

- Jeg er ikke det mindste bekymret. Vi er med i toppen, og vi har startet Champions League godt, siger Coutinho ifølge Sport.

- Det er rigtigt, at vi har spillet fire kampe uden sejr, og det er ikke normalt. Men det her er kun begyndelsen på en lang sæson, hvor der kan ske rigtig meget, siger Coutinho.

I Champions League har Barcelona vundet de to første kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

Pantic 17:38          
Syntes altid det er bekymrende, når spillere ikke mener der er grund til bekymring i sådanne situationer. Spillerne i både Barca og Real burde da være bekymret over de ikke leverer bedre. At de så siger de er med i toppen af ligaen begge hold, ændrer da ikke på at de burde have gjort det langt bedre.
A7X4ever 18:13          
Syntes altid det er bekymrende, når spillere ikke mener der er grund til bekymring i sådanne situationer. Spillerne i både Barca og Real burde da være bekymret over de ikke leverer bedre. At de så siger de er med i toppen af ligaen begge hold, ændrer da ikke på at de burde have gjort det langt bedre.
Ikke enig. Sæsonen er lige startet efter et VM hvor de fleste spillere har en del minutter og rejsetid i benene.

Sidste sæson startede Barca fra dag 1 med at dominere ligaen men faldt i niveau da tingene skulle afgøres hvorimod at Real Madrid blev bedre og bedre i løbet af sæsonen og reddede sæsonen med en CL triumf.

Resultaterne skulle dog have været bedre på trods af man ikke er kommet helt op i gear men jeg ser det som noget ganske positivt man ikke bare buldrer derudaf nu her og tæsker alt og alle for så at ryge et niveau ned når CL KO kampene kommer
Tropico 19:10          
@A7X4ever nogle gange er et komma eller to nyttigt - det kan være ret trættende at læse 8 linjer uden et komma.
Pantic 19:27          
I min verden er der også stor forskel på, at komme "buldrende" fra dag 1. Til at man spiller forholdsvis uinspirerende og bare forventer Messi, Ronaldo, Bale eller hvem det nu måtte være, kommer og ordner tingene. Man kan da i min verden spare en masse energi ved netop at komme godt ud til kampene, og lukke dem forholdsvis tidligt, og dermed skrue tempoet ned. I stedet har både Real og Barca brugt en masse energi i sidste halvdel af kampene på, at skulle kæmpe sig tilbage.
At nogle hold mister pusten i løbet af sæson, er for mig ikke et udtryk for træthed. Det handler mere om, at holdene føler sig for sikre, når de har været suveræne det meste af sæsonen. Præcis som i kampe, hvor man kommer foran 2-0, og dominerer kampen. Der skrues ned for intensitet, koncentration og viljen til at løbe de ekstra meter. Modstanderen kommer tilbage i kampen, og pludselig kan man ikke finden intensiteten og niveauet igen.

Der er ingen grund til panik i hverken Real eller Barca. Men at sige man ikke behøver at bekymre sig, lyder en anelse arrogant.
Tirsdag 21. maj