Luk

Ubekymret Delaney: Ikke verdens undergang

| Bundesliga | 13 kommentarer

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Dortmund
Bundesliga (22/09)
bet365 4,33 4,00 1,75
NordicBet 4,25 4,30 1,74
Oddset 4,20 4,30 1,72

Efter en god sæson i Dortmund er Thomas Delaney røget ned i hierarkiet, men det bekymrer ham ikke, siger han til Sportfyn.

Thomas Delaney sad på bænken i Dortmunds første to Bundesliga-kampe, men fik chancen, da Axel Witsel inden weekendens opgør mod Union Berlin blev skadet.

Den danske midtbanespiller måtte dog forlade banen efter en halvleg, fordi han løb ind i en hovedskade.

Trods situationen som bænkevarmer forholder Thomas Delaney sig roligt.

- Det er tidligt på sæsonen. Der er ikke sket noget, som jeg ikke har prøvet før i min karriere. Jeg er ikke bekymret, og det, jeg skal arbejde med, er det samme. Men jeg har kun været ude i tre-fire Bundesliga-kampe. Det er ikke verdens undergang, siger Delaney til Sportfyn.

Axel Witsel og Julian Weigl har været foretrukket på den centrale midtbane i stedet for Delaney, og der er intet mystik i det.

- Forklaringen er, at der er to, som, træneren synes, er bedre end mig. Jeg skal gøre det samme bedre som i sidste sæson - gå mere med i offensiven og blive ved med at gøre de ting, jeg er dygtig til.

- Der er ikke sket noget jordskred i truppen og taktikken er ikke blevet ændret, så jeg pludselig er overflødig. Det er et simpelt valg og det er da irriterende, for jeg vil gerne spille fodbold og ikke bare være i Dortmund på grund af de fede fans, siger Delaney.

Julian Weigl blev i sidste sæson ofte brugt som forsvarsspiller, men han er altså rykket en tand frem og har givet Thomas Delaney problemer.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 22. september
Lørdag 21. september