Luk

Ubesejrede Atletico Madrid tog syv på stribe

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Valladolid 2-0
La Liga
56' 1-0 Thomas Lemar
72' 2-0 Marcos Llorente

Atletico Madrid er fortsat ubesejret i La Liga, efter de lørdag slog Valladolid med 2-0, hvilket var deres syvende sejr i streg i den hjemlige liga. 

Atletico Madrid var ubesejret i La Liga, inden de lørdag aften fik besøg af Valladolid.

Det havde placeret dem på en andenplads med et point færre end Real Sociedad, der dog havde spillet to kampe mere end hovedstadsklubben.

Atletico kunne med andre ord spille sig på førstepladsen, hvis de fik en sejr.

Anderledes skidt stod det til hos Valladolid, der lå næstsidst inden opgøret med ti point for 11 kampe.

Hjemmeholdets Angel Correa var først med en god afslutning, da han sendte en flad afslutning mod højre side af målet, men Jordi Masip dykkede flot ned og reddede.

Midtvejs i halvlegen testede Oscar Plano Jan Oblak, da han fra tæt hold sparkede lige på Atletico-målmanden.

Luis Suarez ville selvfølgelig også forsøge sig, da han kort før pausen kom til en afslutning, der dog blev blokeret af en holdkammerat.

Dermed sluttede første halvleg uden scoringer.

Det kom der til gengæld ti minutter efter pausen, da Kieran Trippier sendte et fladt indlæg hele vejen til bageste område af feltet, hvor Thomas Lemar sparkede føringsmålet i nettet fra en spids vinkel.

Efterfølgende kom både Felipe og Hector Herrera til gode muligheder for at fordoble føringen efter et hjørnespark, men begge afslutningerne sneg sig forbi målet.

Det gjorde Marcos Llorentes afslutning til gengæld ikke små 20 minutter før tid, da Kieran Trippier vandt en hovedstødsduel, der sendte den spanske midtbanespiller i gennem til en friløber nærmest fra midten af banen.

Den udnyttede han sikkert, da han gjorde det til slutresultatet 2-0.

Dermed topper Atletico Madrid La Liga med 26 point i ti kampe – på trods af de har spillet en kamp færre end Real Sociedad på andenpladsen.


Af Andreas Roesen
Lørdag 23. januar