Luk

Ude af Golden Boot-ræs: Ronaldo sparet i Juve

| Serie A | 7 kommentarer

Infoboks

Juventus - Lyon
Champions League Slutspil (07/08)
bet365 1,44 4,50 7,50
Oddset 1,45 4,50 7,20
YouBet 1,47 4,55 7,50

Cristiano Ronaldo er definitivt ude af kampen om at score flest ligamål i Europa i denne sæson, da han er udeladt af Juventus' trup mod Roma lørdag aften.

Lørdag aften tager Juventus imod Roma, men det bliver uden flere profiler, da træner Maurizio Sarri som ventet sparer kræfterne forud for næste uges Champions League-opgør mod Lyon.

Cristiano Ronaldo er en af Juventus' sparede spillere, og dermed bliver han ikke vinder af Den Gyldne Støvle i år.

Der var da også dårlige odds for Ronaldo, havde han været med, da Lazio-angriber Ciro Immobile på 35 kasser har scoret fire mere end Ronaldos 31.

Immobile er også i kamp lørdag aften, når Lazio gæster Napoli, og han ligner altså en meget, meget sikker vinder af Den Gyldne Støvle, hvor han fører med et mål ned til Robert Lewandowski, som bekendt er færdig med sæsonen i Bayern München.

Næste på listen er netop Ronaldo med 31 mål, og den næste spiller, som stadig er i gang, er Romelu Lukaku på syvendepladsen. Inter-spilleren er noteret for 23 scoringer.

Juventus sparer desuden Matthijs De Ligt til aftenens kamp, hvor Paulo Dybala, Douglas Costa, Sami Khedira og Mattia De Sciglio alle er skadet. Miralem Pjanic har karantæne.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

antifodbold1 14:59          
Den havde immobile vist vundet lige meget hvad. Men congrats til italieneren. 3 gang er lykkens gang for den europæiske guld støvle;)

Føler sgu med lewa, han havde nok drømt om det trofæ i år.
Tha_BinGo 17:03          
Tror sgu mere at det er den manglende Ballon d´or, der kommer til at holde ham søvnløs
Fodboldtilskuer00 17:30          
Tillykke til Immobile, imponerende at Messi har vundet de sidste 3 år før det her.
Juventi 17:33          
Hvis Cristiano skulle være i spil til topscorer, ville det indebærer at han havde 30 afslutninger i den sidste kamp.
Har aldrig oplevet en så ringe angriber i Juve i de ca. 40 år jeg har været fan. Han brænder jo helt ufatteligt mange chancer.......!
DanielChristoffersen90 18:33          
Hold da op, så er man godt nok forkælet som Juventus fan - hvis man mener Ronaldo er den rigeste angriber de har haft, med 31 mål i sæsonen. Underlig kommentar, men fair nok, man har lov til at have sine meninger.
Indspark med bolden 21:13          
Jeg kunne nok også finde nogle dårligere,
men måske er det en kommentar til at Juventus som hold er blevet markant dårligere offensivt de sidste 2 sæsoner?

I sæsonen 17-18 kunne Juventus som hold angribe og score masser af mål, faktisk pænt over 100 stykker (110 for at være præcis) i Serie A, Coppa Italia & CL
-og vinde the double

Så blev det sommerferie i 2018, og siden har det knebet noget

I sæsonen 18-19 kunne Juventus som hold lige pludselig ikke angribe og score så mange mål, faktisk pænt under 100 (86 for at være præcis) i de samme 3 turneringer

Altså en negativ forskel på 24 mål!

I sæsonen 19-20 er det blevet lidt bedre, men det ligner absolut ikke at Juventus som hold når i nærheden af 110 mål og der er også tvivlsomt om de overhovedet når 100 mål

Pt (der mangler at blive spillet 1 kamp i Serie A og hvad det nu bliver til i CL) står Juventus som hold på 95 mål i de 3 turneringer, så det skal scores nogle kasser, hvis Juventus som hold skal nå samme standard som f.eks. i 17-18 sæsonen
-eller for den sags skyld bare at nå over 100 mål

Det kunne være noget af hans pointe?
Dieselstanderen 22:01          
Juventi:
Er i sluppet af med Higuain da?
Fredag 7. august
Torsdag 6. august