Luk

Ude i et år: Stor Lyngby-profil er genrejst

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Lyngbys Frederik Gytkjær er begejstret over at være i omdrejninger igen efter en langvarig skade og vil slutte et stærkt efterår godt af mod HB Køge.

15 scoringer i 18 kampe. Det er facit for Frederik Gytkjær, som efter en frustrerende tid med en drilsk skade endelig har været tilbage i omdrejninger for Lyngby i dette efterår.

Offensivprofilen nåede kun seks Superliga-kampe i sidste sæson, men efteråret har været en tiltrængt succesoplevelse efter en hård sæson.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at sidste sæson var rigtig skuffende for mig. Jeg kom reelt aldrig i gang og var derfor ikke i stand til at hjælpe min klub og mine holdkammerater, og når det så endda endte med nedrykning, var der ikke meget at glæde sig over, siger Gytkjær til bold.dk.

Men denne sæson har været noget helt andet for den 28-årige offensivspiller.

Gytkjær har spillet alle Lyngbys kampe i 1. division og er kun blevet sparet i et par pokalkampe, og han er begejstret over, at den drilske skade nu endegyldigt er et overstået kapitel.

- Jeg har følt mig virkelig godt tilpas, og jeg føler faktisk, at jeg fysisk er bedre kørende, end jeg har været rigtig længe, også før min skade.

- Så det er selvfølgelig fedt for mig at få vist, ikke bare for andre, men også for mig selv, at jeg har kunnet genfinde mit niveau, hjælpe mit hold og score mål, og vigtigst af alt, efter perioden med skaden, at få vist, at jeg kan spille kontinuerligt.

- Vi er jo ikke gået på vinterpause endnu, og det er sindssygt vigtigt for både mig og holdet at slutte godt af med en sejr over HB Køge, men efteråret har været meget positivt for mig.

Ros til holdet

Formår Lyngby at vinde årets sidste kamp ude mod HB Køge, slutter holdet enten på første- eller andenpladsen i 1. division.

Lyngby var før sæsonen også blandt favoritterne til at rykke op, men Gytkjær mener, at præstationer og resultater har været meget opløftende.

- Vi har et godt hold, og forventningerne til os var store, men man skal altså ikke glemme, at vi skiftede ud på trænerposten, skiftede en del ud i truppen, fik nogle spillere tilbage efter længerevarende skader og også har haft skader i efteråret.

- Vores træner Freyr og staben omkring ham har gjort det rigtig godt, og vi har langt hen ad vejen, dog med enkelte undtagelser, spillet glimrende. Nu skal vi slutte godt af, så vi kan gå på vinterpause med en god fornemmelse, siger Gytkjær til bold.dk. 

Lyngbys sidste kamp i 2021 spilles klokken 13.00 i Køge.


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Slettet(270000221401) 10:50          
<3
Mandag 17. januar