Luk

Udeladt: Moise Kean ikke med i Everton-sejr

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Everton - Norwich
Premier League (23/11)
bet365 1,36 5,00 7,50
NordicBet 1,43 5,00 8,05
Oddset 1,38 5,10 7,65

Everton hentede i sommer Moise Kean for 27 millioner pund i Juventus, men angriberen var ikke med i gårsdagens kamptrup af taktiske grunde. Det siger cheftræner Marco Silva.

19-årige Moise Kean brød sidste år igennem i Juventus. Den unge angriber scorede seks mål i Serie A, og det var nok til at Everton betalte 27 millioner pund for Kean.

Kean har endnu ikke fundet netmaskerne i sin tid i Juventus, og i gårsdagens 2-1-sejr mod Southampton var Kean slet ikke med i truppen. 

Det var af taktiske grunde, fortæller Everton-træner Marco Silva, som dog understreger, at Kean accepterede beslutningen uden at kny.

 - Hans reaktion var rigtig god. Han vil helt sikkert vise en positiv reaktion, når han igen træner med os. Moise arbejder virkelig hårdt. Han er en ung knægt med rigtig meget kvalitet, og han gør sit bedste for hurtigst muligt at vænne sig til en ny type fodbold.

- Han har min, hele staben og sine holdkammeraters støtte til at blive ved med at vokse. Det vil han helt sikkert gøre, og om nogle uger og måned vil i se Moise på et højere niveau.

Næste opgave for Everton er mødet med bundholdet Norwich. De to hold mødes den 23. november.


Af Benjamin Alexander Helbo

6 kommentarer

Lacroix 13:00          
Er også sikker på juve vandt på at sælge ham
De skulle jo sælge nogen og han er måske alligevel ikke top-klub potentiale

Der røg da lidt mil. Ind trods alt
James Doakes 13:03          
Hjernedødt køb, det er simpelthen utroligt som forholdsvis store klubber bliver ved med at købe spillere der på ingen måde er klar. Var der nogen der havde regnet med, at han ville blive fast starter?
Det er synd for fodbolden også, at en del af disse store talenter ikke får lov til at udvikle sig. Han skulle jo have været i en midterklub i Italien hvor han kunne starte regelmæssigt. Sporadisk spilletid for et hold som Everton får ham ingen vegne.
Iheanacho 2.0
Taco mix 13:47          
Da Everton hentede, var alle opppe at køre og det var dumt af Juventus at sælge ham. Nu er det alle der mener, at det var soleklart, at han ikke var klar til Everton.

Tror det er de samme personer, der efter en kamp ER slut, fortæller at det var sikre oddset kroner lige ned i lommen herinde.
Lacroix 15:27          
Det går jo bare hurtigt Idag med spillere.
Hvis ikke de leverer hurtigt er det næste talent klar, og måske klarer han den, ellers er det bare næste igen igen
Watchdog 16:54          
Skal vi nu ikke vente med at dømme både Moise Kean og handlen til der er gået 1 år eller 2.

Hvis Moise Kean ikke er fast mand og scorer regelmæssigt til den tid, så kan man sige det var et fejlkøb.

Han er trods alt en ung knægt der er kommet til et nyt land og en anden fodbold kultur som større og ældre stjerner også har haft svært ved at vænne sig til.

Samtidig er Everton også en af denne sæsons store skuffelser i Premier League, så det har nok heller ikke gjort det nemmere at præstere.
Wise1964 16:57          
Taco Mix ... spot on +1
Torsdag 14. november