Luk

Udgået Lucas A: Bliver fandme ikke værre

| Sydbank Pokalen | 5 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE 0-2
Sydbank Pokalen
38' 0-1 Anders K. Jacobsen
56' 0-2 Anders K. Jacobsen
65' 0-2 Julius Eskesen

Lucas Andersen var uhyre skuffet, efter han måtte udgå med en skade i AaBs pokalfinale-nederlag til SønderjyskE.

AaB-anfører Lucas Andersen gik grædende fra banen, da han midt i første halvleg fik nye problemer med de fibersprængninger, han har døjet med på det seneste.

Det kunne ikke blive meget værre, vurderede Lucas Andersen efter kampen, da han talte med TV3 +.

- Hvis man ikke kunne se det, da jeg gik ud, så betyder det alt. Det betyder alt for mig. Det var det her, jeg havde drømt om. At stå i en finale med AaB, hvor jeg så skal udgå med en skade, som nok betyder, at jeg ikke kommer til at spille mere fodbold i denne sæson, sagde Lucas Andersen og fortsatte:

- At jeg ikke kan være med til at hjælpe, at jeg ikke kan være med til at gå forrest, alle de ting, jeg står for, får jeg ikke lov at vise, og så står vi med et 0-2-nederlag. Det bliver fandme ikke værre.

- Jeg har kæmpet med to fibersprængninger i løbet af coronapausen, og det er gået fint. Så sker det i den her kamp, hvor det bare ikke må ske, og da jeg lå ned, så scorede de. Det kunne ikke være meget værre, tror jeg.

Lucas Andersen kunne ikke vurdere, om det var det 14 minutter lange spilstop midt i første halvleg, som var med til at forårsage skadens frembrud.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

JG-FCN 22:53          
Helt vildt synd, det ramte sgu at se ham reagerer med så tydelig frustration. Håber han kommer godt igen.
Snigskytten 23:05          
Håber han går på ferie nu, og får lidt hvile også trænet stille og godt op, til næste sæson.
RaSMuS. 23:49          
Uanset tilhørsforhold er det altid ubærligt at se den slags udspille sig direkte. Super synd for Lucas Andersen.

Når det er sagt, synes jeg, at han på trods af frustrationer har et ansvar som anfører. En ting er, at man mangler ham på banen efterfølgende, men det må være ekstremt demotiverende og kvælende for kampgejsten, at ens anfører ved stillingen 0-1 i frustration grædende vender ryggen til banen og smider anførerbindet ind til den nærmeste spiller.
Augenthaler taler for sig selv 11:31          
Lucas Andersen kunne ikke vurdere, om det var det 14 minutter lange spilstop midt i første halvleg, som var med til at forårsage skadens frembrud.
Det er synd for Lucas Andersen; men dog en form for poetisk retfærdighed, hvis de blødninger, der skabte sig som små børn på tilskuerpladserne, har været medvirkende til, at deres helt blev skadet og dermed at deres hold tabte.
Arc light 12:00          
Der er ikke andet at gøre end at lægge det bag sig og komme videre.

Håber virkelig han bliver skaderne kvit i næste sæson. Så mange trækplastre er der heller ikke i Superligaen, så hele ligaen vil få et løft af at have ham tilbage i fuld vigør - Fischer ligeså. God bedring herfra.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober