Luk

Udinese-træner efter nederlag: Spillede skidt

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Empoli - Udinese 3-1
Serie A
22' 0-1 Gerard Deulofeu
49' 1-1 Petar Stojanovic
59' 2-1 Nedim Bajrami
78' 3-1 Andrea Pinamonti

Det var en pessimistisk Luca Gotti, der gjorde status efter mandagens nederlag mod Empoli i Serie A. - Vi fik en masse plads, men bruge den ikke, udtalte han efter kampen.

Udinese tabte uden Jens Stryger Larsen i truppen 1-3 ude mod Empoli i Serie A mandag aften.

Nederlaget har forlænget holdets stime af kampe uden sejr til fire af slagsen, og holdet ligger nummer 16 i Serie A med seks point ned til nedrykningsstregen.

Efter kampen var det en alt andet end begejstret cheftræner, Luca Gotti, der skulle sætte ord på holdets indsats. Holdet kom ellers foran ved Gerard Delofeu, men målet til trods var Gotti ikke tilfreds.

- Vi spillede ikke godt i nogen af halvlegene. Heller ikke i den første. Empoli gav os meget plads, men vi udnyttede dem ikke, udtalte Gotti efter kampen ifølge Football Italia og fortsatte:

- I anden halvleg havde vi to chancer før udligningen. Vi spillede en skidt kamp, fuld af defensive fejl og også fejl foran mål. Angriberne var ikke særlig farlige, men alle manglede lidt.

Udineses næste hjemmekamp bliver en svær en af slagsen, når de på lørdag hjemme tager imod Serie A's førerhold, AC Milan.


Af Peder Carlsen
Mandag 17. januar