Luk

Udinese-træner: Kæmpe rutschebanetur

| Serie A | 1 kommentar

De var foran med 3-1, bagud med 3-4 og endte med at få 4-4. Udineses træner, Luca Gotti, var igennem hele følelsesregisteret i torsdagens absurdteater mod Lazio.

Det er ikke hver uge, man oplever kampe, der har det hele.

Men netop dette var tilfældet i torsdagens Serie A-kamp mellem Lazio og Udinese. 4-4, smukke mål, tre røde kort, VAR-kendelser og en overtidsudligning bød kampen på, og efter kampen var det en emotionelt udmattet Udinese-træner, der gjorde status.

- Kampen var som en kæmpe rutschebanetur. Når man fører 3-1 og paradoksalt nok bør være endnu mere farlig, fordi du kan lukrere på kontraangreb, er det skuffende, at det hele vendte, fortalte han efter kampen ifølge football-italia.

Ifølge Gotti var kampen ulig noget, man ellers ser i fodbold.

- Vi så en kamp, der endte 4-4, og hvor målmændene lavede en redning hver. Det var en fuldstændig anormalitet af en fodboldkamp. Undervejs følte jeg ikkke, at Lazio ville komme tilbage. Vi stod lidt dybere, men det var også planen for at vi kunne slå kontra, fortalte Gotti efter kampen.

Den plan lykkedes altså ikke just for Udinese, der dog i kampens absolutte overtid formåede at sende det udlignende mål til 4-4 i kassen i det 98. minut, og således slog de sidste søm i den kiste, som var et absurdium af en fodboldkamp.


 


 


Af Peder Carlsen

1 kommentar

Mac2907 06:17          
Fedt de 0-0 tider i Serie A er overstået……
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar