LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Udkørt Thorbjørn Holst stopper karrieren

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Udkørt Thorbjørn Holst stopper karrieren
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Thorbjørn Holst stopper med øjeblikkelig virkning karrieren efter 191 kampe for Silkeborg. Han føler sig udkørt og stresset.

Thorbjørn Holst har været Silkeborg en tro mand, men nu indstiller han karrieren med omgående virkning. Den 29-årige forsvarsspiller føler sig fysisk og mentalt kørt ned.

- Jeg har haft det svært gennem en længere periode. Jeg har følt mig stresset og udkørt. Det er gået ud over min generelle trivsel og det har fyldt meget, både uden for banen og i forhold til at passe den enkelte træning og kamp, siger Holst til Silkeborgs hjemmeside og fortsætter:

- Jeg har ikke kunnet finde glæden overhovedet, heller ikke selv om vi har vundet. Jeg er klar over, at det er en dramatisk beslutning, og jeg er bevidst om, at jeg har truffet den på et uheldigt tidspunkt for SIF.

- Men jeg er nødt til at være ærlig overfor både SIF og mig selv, og da jeg føler mig ude af stand til at være den jeg bør være for klubben, holdkammerater og mig selv, giver det ingen mening at fortsætte.

- Jeg har haft mange gode stunder og oplevelser i SIF og klubben har været en vigtig del af mit liv. I den senere tid har jeg imidlertid følt mig mere og mere presset, men gået med det selv.

- Tankerne gik allerede i sommer på, hvorvidt jeg skulle fortsætte med at spille fodbold. Dengang valgte jeg at forlænge kontrakten med SIF med håbet og troen på at kunne genfinde glæden.

Thorbjørn Holst nåede 191 kampe for Silkeborg, som han ønsker alt mulig held og lykke i oprykningskampen.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

10 kommentarer

ThePantsParty 15:47          
Han var vores Mr. Silkeborg siden Bruun og Tømrer, så det gør virkelig ondt at læse at han har det som han har.

En vigtig mand, en ægte klubmand, og en meget elsket person i byen.

Dog er tidspunktet ekstremt uheldigt, og det gør mig lidt harm. Nu spillede vi godt mod Lyngby uden ham, men det var virkelig ikke det bedste tidspunkt at trække stikket.
oso grande 15:54          
Det er til at græde over. Nok er han ikke helt på samme niveau som for 3-4 år siden. Men er stadig en solid forsvarsspiller og ikke mindst en fremragende kulturbærer i klubben. En af dem med SIF i årene. øvøvøv.
SkiveIK 16:00          
Da Helenius gik ned med depression blev han her på bold.dk svinet til af rigtig mange ignorante brugere.
Håber sandelig ikke de samme tosser også skal komme med deres galde her også.

Det er frygteligt at høre at endnu en spiller tumler med det psykiske, og nu tilmed har stoppet karrieren.

Håber han får det hele på afstand og snart savner hele showet igen og gør comeback. Han har alderen til at han godt han holde pause i noget tid og komme tilbage igen.

God vind.
Stagger Lee 16:10          
En af Dk´s bedste forsvarspillere. Ærgerligt at skader forhindrede ham i at opnå sit fulde potentiale. Som lokal har jeg ikke haft mange gode grunde til at følge SIF de sidste mange år, nu er der én mindre.
ThePantsParty 16:13          
@SkiveIK - problemet med Thorbjørn er at han igennem mange perioder har haft mange ´skader´, og det viser sig det hele kulminerede nu.

Jeg håber hellere ikke at folk sviner Thorbjørn for han er en helt igennem sympatisk mand (er Helenius nok også!) og virkelig nede på jorden. Et rart og ærligt menneske.

Så det er noget han har overvejet i mange år, virker det til, og givet - han har ikke været helt den samme siden han mistede Jim Larsen som centerback kammerat, og Troels smuttede.

En stor skam, og et comeback ville da være fantastisk. Jeg tvivler dog bare på det sker ud fra det jeg læser. :-/
Kalle Puyol 16:51          
Respekt, her fra Åårhus! Lyder som om, han er/var en klubkæmpe. God vind!
Dr.Syg 17:10          
Det lyder da også til, at noget fysisk har spillet ind - hvilket det jo i høj grad også gjorde med Helenius, som blev syg (fysisk) lige efter han kom til nyt land og ny klub.
Torsdag 21. marts