Luk

Udlånt keeper: Er god nok til Manchester United

| Premier League | 9 kommentarer
'He was a freak. An unbelieveable goalkeeper' - se den smukke hyldest til Peter Schmeichel
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
'Premier League er en stor test for mig, men jeg er klar' - se det første interview med Daniel James
Factfile: Mød Manchester Uniteds nye walisiske wing
Udlånt keeper: Er god nok til Manchester United
Foto: Getty Images

Dean Henderson er ikke i tvivl om, at han er god nok til at stå for Manchester United. Det siger den engelske U21-landsholdskeeper til Daily Mail.

Sheffield United skal spille Premier League efter sommerferien, og den præstation spillede Dean Henderson en stor rolle i.

Målmanden, der var på udlån fra Manchester United, spillede samtlige kampe for Championship-mandskabet og var med til at sikre oprykningen.

Nu er spørgsmålet så, hvor hans fremtid ligger, når udlånet udløber, og han vender tilbage til Premier League-mandskabet.

Selv er 22-årige Henderson ikke i tvivl om, at han er god nok til at spille for Manchester United, hvis han får chancen for at vippe David de Gea af pinden. Det siger han i et stort interview med Daily Mail.

- Uanset om det er hos Manchester United, Sheffield United eller hvor det bliver, så er jeg god nok til være Premier League-målmand. Jeg fortjener chancen, siger keeperen.

- Det er svært at sige, hvor det bliver. Men synes jeg, at jeg er god nok til at spille for Manchester United nu? Ja, det gør jeg. Jeg synes, jeg er god nok, og jeg kan hjælpe klubben.

Attituden og selvtilliden hos den unge målmand kan der i hvert fald ikke være tvivl om. Og han gør det klart, at hvis han får chancer, så vil han ikke svigte.

- Jeg vil give mit højre ben for at spille for klubben. Det har været min drøm, siden jeg var dreng og fan. Jeg arbejder bare hårdt i baggrunden og venter på, at der dukker en lille chance, Hvis den kommer, så griber jeg den i de næste 10-15 år.

Dean Henderson er en del af det engelske U21-landshold til den kommende EM-slutrunde, hvor han får mulighed for at bevise det niveau, han selv mener, at han har.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Torsdag 18. juli