LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Udlejet FCM-keeper stopper karrieren

| Superligaen | 8 kommentarer
Udlejet FCM-keeper stopper karrieren
Foto: Palle Lykke Ravn / fcmfoto.dk

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream Sarpsborg 08 – Molde på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
FC Midtjylland-målmanden Lasse Heinze, der i denne sæson har været udlejet til norske Sarpsborg, har valgt at stoppe karrieren som fodboldspiller.

Efter et skadesplaget lejeophold i norske Sarpsborg har FC Midtjylland-ejede Lasse Heinze valgt at stoppe karrieren som professionel fodboldspiller. Vedvarende hofteproblemer gjorde, at målmanden blev anbefalet at stoppe.

- Min krop kan ikke rigtig mere. Jeg var til nogle undersøgelser for en lille måneds tid siden, hvor man kunne se, at mine problemer i hoften desværre er vendt tilbage. Jeg har endnu engang fået forkalkning på min hofte, og lægerne anbefalede kraftigt, at jeg stoppede, siger Heinze til bold.dk.

- Hvis jeg kunne, ville jeg meget gerne have fortsat. Det er på ingen måde et udtryk for, at jeg er træt af fodbold. Tværtimod elsker jeg mit job og har været bevidst om, at jeg har haft verdens bedste job. Men jeg håber, at min krop nu kan komme til at slappe lidt af ved at slippe for den her enorme træningsbelastning, siger målmanden, der endnu ikke ved, om han fortsat skal arbejde indenfor fodboldverdenen.

29-årige Lasse Heinze startede karrieren hos FC Midtjylland og spillede sidenhen for Silkeborg, hvorfra han var lejet tilbage til FCM i en sæson. Fra Silkeborg kom han til AC Horsens før returen til FC Midtjylland i sommeren 2014.

Heinze nåede at spille 177 kampe i den bedste danske række.

Stream Sarpsborg 08 – Molde på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles
Torsdag 21. marts