Luk

Udlejet Sommer: Fed pokallodtrækning

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,70 4,50
Oddset 1,60 3,90 5,30

Tobias Sommer ser frem til gensynet med Vejle Boldklub på lørdag. Han ser frem til at måle sig med sine tidligere holdkammerater.

Lørdag aften tager Vejle Boldklub imod Kolding IF i Sydbank Pokalen. Det er en kamp, som er særlig speciel for Tobias Sommer, der er udlejet fra netop Vejle til Kolding.

– Det var en fed pokallodtrækning med Vejle og et opgør, som jeg har set frem til, siden vi spillede vores sidste kamp i turneringen. Det er en sjov udfordring for hele holdet og især for mig, siger Tobias Sommer ifølge Vejles hjemmeside.

- Jeg ser frem til at måle mig mod de spillere, som jeg stod overfor for et par måneder siden, og det bliver spændende, om jeg har rykket mig, siger Tobias Sommer.

Kolding IF spiller til dagligt i 2. division efter nedrykning denne sommer, og holdet har haft et skuffende efterår og ligger på en tiende plads i ligaen.

- Det har været et svært efterår i 2. division, og skaden sker ret hurtigt i sæsonen. Der gik længe med at acceptere, at det hed 2. division, og man skulle spille som et tophold og skabe kampene, siger Sommer.

- Jeg synes dog, at det har været specielt opløftende i de sidste par kampe, og alle har ligesom accepteret situationen, og derfor er vi også blevet et bedre hold, siger Tobias Sommer.

Om 2. divisions-klubben kan drille superliga-klubben i Sybank Pokalen kan ses lørdag klokken 18.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar