Luk

Udlejet Vejle-angriber: Har manglet held

| 1. Division | 4 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AC Horsens
Superligaen Nedrykningsspil (22/04)
Bet25 2,02 3,25 3,75
Oddset 2,00 3,35 4,00
bet365 2,00 3,50 3,75

FC Fredericias offensive lejesvend Leonel Montano har endelig fået prikket hul på målbylden for østjyderne. Der er mere i vente, hvis man skal tro angriberen selv. 

I vinterpausen lejede FC Fredericia dansk-colombianske Leonel Montano i Vejle. 

Det lejemål havde efter angriberens seks første kampe ikke kastet mål af sig, men det blev der lavet om på i weekenden, hvor den 21-årige angriber scorede mod Esbjerg. 

Den hurtige og driblestærke spiller ser på tilbage på hans start i den røde trøje. 

- Det er en god gruppe drenge, som har det godt med hinanden og hjælper hinanden. Det har været med til at gøre min første tid i klubben super god. Det har også hjulpet med en masse kampe, hvilket også var formålet med at komme til klubben, siger Leonel Montano til klubbens hjemmeside.

Fredericia har fået en fin start på 2021, hvor de kvalificerede sig til 1.divisions oprykningsspil. Her har de 20 point op til en oprykningsplads, hvorfor motivationen kan være svær at få øje på. 

Det gælder dog ikke for Leonel Montano. 

- Vi skal selvfølgelig ud at gøre en god figur for klubben, og det kan vi gøre ved at spille vores spil. Vi møder måske nogle modstandere, der har mere at spille for, hvilket kan give dem flere nerver. Det skal vi bruge til vores fordel, da vi kan spille mere frit og er løsrevet fra den store nervøsitet. Det er vigtigt at slutte godt af, udtaler Leonel Montano.

Personligt har den 190 centimeter høje angriber også ambitioner om et større output for Fredericia. 

- Jeg vil gerne vise mig mere frem og vise nogle gode individuelle takter. Det er lettere at gøre som offensiv spiller med en masse mål og assist, hvilket jeg sigter efter at bidrage med i slutspillet. Der har været optakt til mål flere gange, men heldet har ikke altid været på min side i foråret, siger han.

Næste chance for at sætte flere mål ind på kontoen for Leonel Montano bliver på lørdag, hvor Fredericia gæster rækkens dukse fra Viborg. 

Fredericia har lejet angriberen til udgangen af sæsonen. 


Af Asser Vittrup Nielsen
Tirsdag 20. april