Luk

Udløb sætter skadet OB-raket i dilemma

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - OB
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 2,26 3,70 3,15
Oddset 2,15 3,70 3,25
bet365 2,10 3,60 3,25

Mikkel Hyllegaard er langtidsskadet og har samtidig kontraktudløb næste sommer, hvilket sætter OB's 22-årige hurtigløber i lidt af et dilemma.

Op til 12 måneders skadespause.

Det var den nedslående melding, som Mikkel Hyllegaard i sommer fik, efter han i en træningskamp mod Næsby pådrog sin en alvorlig korsbåndsskade.

Angriberen bruger derfor al sin energi på genoptræning, og der går stadig et godt stykke tid, før han kan gøre comeback for OB, hvilket kan ende med først at blive næste sommer.

Til den tid udløber Hyllegaards kontrakt med OB, og det er ikke specielt heldigt, når man er skadet og derfor ikke kan vise sig frem på grønsværen.

- Jeg tror ikke, det kunne være sket på et værre tidspunkt. Vi har fået ny træner, så man vil gerne ind og vise, hvad man dur til. Det formåede jeg ikke rigtig at nå, og så er der selvfølgelig også kontraktudløbet.

- Det er også noget, man på et eller andet tidspunkt skal tænke over, men jeg tror også, at hvis jeg begynder at tænke på alle de små ting udenfor i løbet af min skadesperiode, kan det komme til at tage noget fra det fokus, jeg har brug for at lægge i min genoptræning. 

- Jeg forsøger at tænke så lidt på det som muligt, men på et eller andet tidspunkt skal man selvfølgelig også begynde at finde ud af, hvad der skal ske i fremtiden, siger Mikkel Hyllegaard til bold.dk.

Han glæder sig naturligvis til igen at kunne spille fodbold, men samtidig må det ikke være på bekostning af knæet.

- Man vil gerne tilbage og vise, at man stadig kan noget, men det må simpelthen bare ikke gå for stærkt, for så har man bare set, at der kan være en tendens til, at man river det over igen, når man kommer tilbage. Det er lidt af et dilemma, erkender Hyllegaard.

Selvfølgelig kan jeg se mig selv blive i OB

Mikkel Hyllegaard lægger ikke skjul på, at han er åben for at forlænge kontrakten i OB, men indtil nu har der ikke rigtig været dialog om det.

- Jeg har ikke snakket så meget med OB om det lige nu. Jeg tror, vi begge to afventer lidt, i forhold til at jeg har skullet have noget tid til at komme over det her, og de har selvfølgelig også skulle tænke over, hvad de egentlig føler for. Jeg tænker, der sker noget på et eller andet tidspunkt.

Kan du se dig selv blive og forlænge?

- Selvfølgelig kan jeg det. Jeg er en Odense-dreng og glad for at være i klubben, men ingen døre er lukket. Vi må se, hvad der sker i fremtiden, for det ved jeg sgu ikke så meget om endnu, siger Mikkel Hyllegaard.

Den unge angriber kom til OB fra SfB-Oure i januar 2020 og er siden primært blevet brugt som indskifter. Syv mål i 39 kampe er det blevet til.

- Jeg er glad nok for det, jeg har fået vist, selvom jeg havde håbet på lidt flere spilleminutter, inden jeg blev skadet, men sådan er det jo ofte som ung.

- Man kan da godt nogle gange sidde og tænke over, om man har gjort nok, så der er interesse fra OB eller andre klubber, men det forsøger jeg ikke bruge energi på endnu. Jeg har fuldt fokus på genoptræning, og så må jeg se med fremtiden, siger Mikkel Hyllegaard til bold.dk.

Du kan læse et længere interview med Mikkel Hyllegaard om skaden, genoptræningen og udsigterne ved at klikke her.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober