Luk

Udskældt kant rejste sig fra rødt: Arteta jubler

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Molde - Arsenal 0-3
Europa League Gruppe B
50' 0-1 Nicolas Pépé
55' 0-2 Reiss Nelson
83' 0-3 Folarin Balogun

Nicolas Pepe spillede en brandkamp i kølvandet på en nedtur med et rødt kort i Premier League i weekenden, og det glæder Arsenal-manager Mikel Arteta.

Nicolas Pepe var ikke en populær mand, da han blev udvist for en skalle i Arsenals kamp mod Leeds i weekenden.

Efterfølgende var manager Mikel Arteta meget utilfreds med sin franske kantspiller, men alligevel fik Pepe chancen torsdag, da Arsenal slog Molde med 3-0 i Europa League.

Pepe scorede og spillede forrygende, og det var præcis den reaktion, som Arteta håbede på.

- Jeg er meget tilfreds. Efter skuffelsen med noget negativt, så vil man se den reaktion, og jeg kunne fra første minut se, at han med sit kropssprog var klar til at handle, siger Arteta ifølge Arsenals hjemmeside og fortsætter:

- Han havde en strålende kamp, scorede et mål og kunne have scoret et eller to flere. Han skabte nogle gode øjeblikke og arbejdede virkelig hårdt for holdet, så det kunne jeg virkelig godt lide.

Arteta understreger desuden, at Pepe nu skal arbejde hårdt for at holde det niveau, for det er det, som Arsenal kan forvente af ham.

25-årige Pepe kom til Arsenal i sommeren 2019 efter at have brændt Ligue 1 af for Lille med 22 kasser og 11 oplæg i 38 kampe i 18/19-sæsonen.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar