LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Udskældte Schwäbe roser holdet efter rent bur

| Superligaen | 3 kommentarer
Kenneth Emil punkterer Brøndby-skrøne: ALLE kendte deres taktik - de var bare klart bedre til det end nu
FCM skiftede 10 mand efter pokaltriumf: 'Det er LANGT over grænsen'
Rørende scener: Se Benedikt Röcker sige farvel til Brøndby-fans og kæmpe med følelserne
Brøndby slår Midtjylland 4-1 med Zorniger og Emre Can på tribunen - se alle målene her
Lidt for smart: Forslået BIF-stopper ruller ud over sidelinjen - men fortryder hurtigt
Udskældte Schwäbe roser holdet efter rent bur
Foto: Getty Images

Marvin Schwäbe roser hele Brøndby-holdet efter klubbens første "clean sheet" i Superligaen siden december.

For første gang i de seneste 16 kampe i Superligaen undgik Brøndby mandag aften at lukke mål ind, da FC Nordsjælland blev besejret med 2-0.

Brøndby-målmand Marvin Schwäbe er blevet kritiseret meget i løbet af sæsonen, men tyskeren havde flere afgørende redninger mod FCN.

Efter kampen var Schwäbe dog hurtig til at rose hele holdet for en god defensiv indsats.

- Defensiven fungerede rigtig godt, men det var hele holdet, der gjorde det godt. I sidste minut var Simon Hedlund nede og erobre bolden efter et hjørne, og det er det, vi har brug for.

- Hele holdet skal forsvare, og det var perfekt i dag, siger Marvin Schwäbe, som Brøndby hentede i Hoffenheim i sommer.

Både forsvarsspiller Jens Martin Gammelby og træner Martin Retov havde rosende ord tilovers for Brøndbys sidste skanse efter kampen.

- Vi vidste, at det ville være svært at holde FCN helt væk fra chancer, og det gjorde vi heller ikke.

- Men Marvin havde heldigvis et par helt vanvittige redninger, og det havde vi brug for, siger Gammelby.

Han suppleres af Martin Retov.

- Marvin stod en rigtig god kamp og havde en meget afgørende redning ved 1-0. Vi har brug for en målmand, der laver afgørende redninger, og det ved Marvin også, siger Brøndby-træneren.

Mens Brøndby hentede holdets anden sejr i mesterskabsspillet, er FCN fortsat uden sejr efter grundspillet.

Træner Flemming Pedersen mener dog, at det er en smule tilfældigt.

- Det kan godt se ud som om, at vi ikke er gode nok, men der har også været tale om tilfældigheder. Vi var tæt på i Odense, hjemme mod Brøndby og i Esbjerg.

- Men faktum er, at vi ikke har vundet endnu, siger Flemming Pedersen.

FCN får yderligere to forsøg til at hente en sejr i mesterskabspillet. I næste weekend kommer OB på besøg, mens FCN i sidste runde møder FC København i Telia Parken.

/ritzau/

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

3 kommentarer

beringer 01:14          
Schwäbe har også i perioder selv under AZ gjort det rigtig godt, men siden Retov er kommet til, har han som mange andre spilelre lige steppet op, ikke med det samme, men de seneste kampe har været okay..., og i dag var faktisk god, om end han så med fødderne var dårligere end normalt, da flere udspark endte ude over sidelinjen, men edt kan jeg leve med, hvis det betyder "rent bur"...

FCN´s træner virker virkelig til at hade medier..., dels er det ikke ham der står for de obligatoriske interviews inden kampen, som ellers kun Vejles træner slipper for, hvilket vist er grundet sprog...., dels er hans ageren, om hvad der mangler, og hvad der ikke er sket og måske sket, lidt langt væk..., han virker på mig ikke som en kommende FCN træner..., han har ALT for lidt pondus, til at få spillerne helt op i gear, og til at trænge igennem med tingene..., godt eller dårligt...
Mdeden 07:33          
Man har i lang tid tænkt at det har været stensikkert at Marvin skal skiftes ud til sommer. Men synes faktisk han begynder at vise noget der kan bygges videre på. Man skal også huske at han faktisk er en ret ung keeper (24). Han har stadig en del ting der skal forbedres, men tror faktisk at det er muligt. Plus at jeg kan sagtens se at de unge målmænd i trupper er klar til agere reserver. Om en spiller som Mads Hermansen har det til at tage det sidste trin op, skal jeg ikke kunne sige. Men folk beretter om at han skulle være særdeles talentfuld
MNH 08:54          
Det er jo helt vildt, at vi ikke har holdt nullet siden december! (Minus pokalsemifinalen mod Ålborg, hvilket jo var rigtig god timing) ;)

Man så jo igen i går, at offensiven sagtens kan producere masser af chancer og mål, så nu skal vi simpelthen få forstærket det forsvar for fremtiden.
Onsdag 22. maj